Betpost

Γκολ και πολύ θέαμα στο Έμιρεϊτς, δυσκολεύει η Μπράιτον την Τότεναμ!

Γκολ και πολύ θέαμα στο Έμιρεϊτς, δυσκολεύει η Μπράιτον την Τότεναμ!

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένονται οι δύο αναμετρήσεις που φιγουράρουν στην Premier League και εμείς έχουμε ήδη ετοιμάσει τις προβλέψει μας, για το βράδυ της Τετάρτης (16/3). Σκοράρουν άλλωστε Άρσεναλ και Λίβερπουλ, ενώ η Μπράιτον μπορεί και θα δυσκολέψει την Τότεναμ στο Άμεξ!

Προφανώς και ο τίτλος της Premier League περνά από το Έμιρεϊτς. Εκεί που η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ, με το κίνητρο των δύο ομάδων να είναι τεράστιο για διαφορετικούς λόγους.

Οι γηπεδούχοι είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη το 2022, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα επιχειρήσουν να συνεχίσουν το σερί νικών τους στην Premier League και να διεκδικούν και τους τρεις τίτλους που έχουν απομείνει μέχρι και το τέλος της χρονιάς, για πρώτη φορά μετά την σεζόν 1983-84.

Ταυτόχρονα, αγωνιστικά μιλάμε ίσως για δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του «Νησιού», καθώς αμφότερες μετρούν σε πέντε αναμετρήσεις πρωταθλήματος, ισάριθμες επικρατήσεις.

Η Άρσεναλ το κάνει μόλις για δεύτερη φορά υπό τις οδηγίες του Μικέλ Αρτέτα, με την πρώτη να σταματά στην πρεμιέρα της σεζόν και στην ήττα από την Μπρέντφορντ, ενώ για την Λίβερπουλ του Κλοπ, το εν λόγω επίτευγμα είναι κάτι σύνηθες και αν το πέντε γίνει… έξι, η διαφορά με τη Μάντσεστερ Σίτι θα πάει στο -1 με ίδια ματς πλέον!

Εμείς θα κινηθούμε πιο… safe, καθώς ο νικητής της συνάντησης δεν επιδέχεται προβλέψεις σε καμία περίπτωση. Επιλέγουμε λοιπόν το Goal/Goal, καθώς δεν μπορούμε να βρούμε τρόπο που αμφότερες δεν θα βρουν δίχτυα σε ένα ματς «ειδικών συνθηκών».

Οι «κανονιέρηδες» σκοράρουν στην έδρα τους, οι Μανέ και Σαλάχ έχουν καλή παράδοση απέναντί τους και ο Αρτέτα με τον Κλοπ, θα κάνουν τα πάντα, όχι για να μη χάσουν, αλλά για να πάρουν ολόκληρο το τρίποντο.

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ θα προσπαθήσει να είναι η κερδισμένη των ματς εξ΄ αναβολής, να πάρει το δικό της και να δει την Άρσεναλ να ηττάται από την Λίβερπουλ, προκειμένου να ρίξει την διαφορά με την αντίπαλό της στους τρεις βαθμούς.

Ωστόσο, θεωρούμε ότι δεν θα το πετύχει, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται. Το κακό σερί της Μπράιτον πρέπει κάπου να σταματήσει και θεωρούμε πως το Άμεξ, σε συνδυασμό με τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού των «γλάρων» είναι ικανά για να προβάλλουν ισχυρές αντιστάσεις στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Επιλέγουμε το   διπλή ευκαιρία και αναμένουμε ένα ματς «πάνω-κάτω», σε έναν ρυθμό που οι γηπεδούχοι παίζουν ολόκληρη την χρονιά και έχουν κατορθώσει να αποτελούν, μία από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Πρόταση:
(21:30) Μπράιτον – Τότεναμ 1Χ (διπλή ευκαιρία)
(22:15)  Άρσεναλ – Λίβερπουλ Goal/Goal
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0