Betpost

Λειψία και Μπαρτσελόνα, σαν να λέμε... νίκες με γκολ!

Λειψία και Μπαρτσελόνα, σαν να λέμε... νίκες με γκολ!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής (13/03) ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά ένα σημείο από τη La Liga κι ένα από την Bundesliga παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. 
 
Η ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα της Bundesliga, Γκρόιτερ Φιρτ, υποδέχεται στην έδρα της την ιδιαίτερα φορμαρισμένη Λειψία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αφήσει μόλις τέσσερις βαθμούς στο γερμανικό πρωτάθλημα εντός του νέου έτους, με τους τρεις από αυτούς να είναι στην ήττα από την Μπάγερν Μονάχου, που μπορεί να θεωρηθεί ως εντός προγράμματος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια όχι μόνο νίκησαν, αλλά το έκαναν με κάποιες πολύ εμφατικές νίκες, αφού μόνο σε μία από αυτές περιορίστηκαν στο ένα γκολ. Χαρακτηριστικότερη όλων, το 6-1 (20/02) επί της Χέρτα.

Όπως την στηρίξαμε τότε και μας δικαίωσε πλήρως, το ίδιο θα πράξουμε και τώρα. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που παίζει κόντρα στην -με διαφορά- χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.
 
Στην έτερη επιλογή μας, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Οσασούνα. Το σύνολο του Τσάβι έχει αποδείξει πως βρίσκει για τα καλά τον δρόμο του. Από τις 23 Ιανουαρίου παραμένει αήττητο και εντός συνόρων έχει αφήσει μόλις δύο βαθμούς, στην ισοπαλία με την Εσπανιόλ. Παράλληλα, μόνο σε μία νίκη έχει μείνει στο... φτωχό 1-0.

Η Οσασούνα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, ίσως καταφέρει να βρει και δίχτυα, αλλά το σερί τριών νικών των «μπλαουγκράνα», δύσκολα θα το χαλάσει.
 
Πρόταση:
(20:30) Γκρόιτερ Φιρτ - Λειψία 2 & Over 2.5
(22:00) Μπαρτσελόνα - Οσασούνα 1 & Over 2.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0