Betpost

Όλα «Χ» στο Γιουνάιτεντ – Τότεναμ, δεν χάνει το εξάποντο η Μπέρνλι!

Όλα «Χ» στο Γιουνάιτεντ – Τότεναμ, δεν χάνει το εξάποντο η Μπέρνλι!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής της Premier League, με το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ στο Όλντ Τράφορντ να ξεχωρίζει. Πολύ «ισοπαλία» κρύβεται στο Θέατρο των Ονείρων, την ώρα που η Μπέρνλι μεταβαίνει στο Brentford Community Stadium με στόχο να μην ηττηθεί!

Είναι ντέρμπι και σε τέτοιου είδους ματς δεν επιδέχονται προβλέψεις. Πόσο μάλλον όταν και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, πράγμα που σημαίνει πως δεδομένα θα κάνει την εμφάνισή της η σκοπιμότητα στο Όλντ Τράφορντ, ανάμεσα στον Ραλφ Ράνγκνικ και τον Αντόνιο Κόντε, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση.

Σαφώς και αναφερόμαστε στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ στο Θέατρο των Ονείρων, με τους «κόκκινους διαβόλους» να έχουν επικρατήσει με το ευρύ 3-0 στο πρώτο ματς του Λονδίνου.

Ωστόσο, τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Κανένας εκ των Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Νούνο Εσπιρίτο δεν έχει ομάδα, ενώ αμφότερες έχουν βρει τα πατήματά τους και διεκδικούν την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Εμείς θα επιλέξουμε την… ισοπαλία, αλλά κυρίως το «Χ» του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ιταλό να σκοπεύει να πάει το ματς δειλά-δειλά και να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική κατάσταση του Χάρι Κέιν και του Σον, συνεπικουρούμενος από τα προβλήματα στην άμυνα των «κόκκινων διαβόλων».

Ο εν λόγω τρόπος παιχνιδιού ενδέχεται να έχει ως συνέπεια το… 1-0 της Τότεναμ, αλλά πάμε συνετά, με ισοπαλία στο ημίχρονο και από εκεί και πέρα, τον πρώτο λόγο έχει αυτός που αγχώνεται λιγότερο.

Την ίδια ώρα, έχουμε ακόμη μία κομβική αναμέτρηση αλλά για διαφορετικό λόγο. Σαφώς και μιλάμε για το Μπρέντφορντ – Μπέρνλι, με την αίσθησή μας να λέει πως δύσκολα μία ομάδα παίρνει δύο «εξάποντα» σε επτά ημέρες.

Η Μπέρνλι είναι πιο έμπειρη σε τέτοιου είδους ματς και εμείς θα την στηρίξουμε, με τον Βέγκορστ να έχει την ικανότητα να «πληγώσει» τις «μέλισσες». Μην ξεχνάμε πως αν η Μπέρνλι πάρει αυτό το ματς, αυτομάτως μπορεί στο τέλος της σεζόν να βάλει την Μπρέντφορντ από κάτω, έχοντας και ματς λιγότερα.

Πρόταση:

(17:00) Μπέρνλι – Μπρέντφορντ Χ2 (διπλή ευκαιρία)

(19:30) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ Χ ημίχρονο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0