Betpost

«Αντέχει» εκτός η Χάντερσφιλντ - Σκοράρουν και οι δύο στη Γαλλία!

«Αντέχει» εκτός η Χάντερσφιλντ - Σκοράρουν και οι δύο στη Γαλλία!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής (11/03) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά μία αναμέτρηση από τη Ligue 1 και μία από την Championship, παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Η Λιλ υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν, με τις δύο ομάδες να διάγουν βίους αντίθετους στη φετινή σεζόν. Οι μεν γηπεδούχοι χρειάζονται το «τρίποντο» για να περάσουν στην πρώτη πεντάδα της Ligue 1 και να διεκδικήσουν με αξιώσεις την ευρωπαϊκή τους έξοδο. Οι δε φιλοξενούμενοι θέλουν τους τρεις βαθμούς για να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί στον υποβιβασμό. Αμφότερες, όμως, βρίσκονται σε εξαιρετικό momentum.

Οι «λιλούα» προέρχονται από μία μεγάλη νίκη επί της Λυών και μάλιστα εκτός έδρας, ενώ στην αμέσως επόμενη αγωνιστική φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ την Κλερμόν. Τα σημάδια ανάκαμψης στην κάτοχο του τίτλο είναι εμφανή, αλλά κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην περίπτωση των φιλοξενούμενων.

Με μοναδική εξαίρεση τη βαριά ήττα με 3-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν, που εντός των συνόρων βρίσκεται σε άλλη... ταχύτητα, ο τελευταίος μήνας υπήρξε εξαιρετικός για τη Σεντ Ετιέν, αφού σε έξι ματς πρωταθλήματος μέτρησε τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Εν κατακλείδι, το παιχνίδι μοιάζει μοιρασμένο, αλλά με αμφότερες τις ομάδες φορμαρισμένες, το αμφίσκορο μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να επιβεβαιωθεί.

Στην έτερη επιλογή μας, η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται τη Χάντερσφιλντ. Ο εξαιρετικός πρώτος γύρος των γηπεδούχων δεν είχε ανάλογη συνέχεια, αφού από τα τέλη του Δεκεμβρίου παρουσιάζουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Είναι ενδεικτικό της κακής τους κατάστασης, πως από τις 17 Δεκεμβρίου έως σήμερα, μετρούν μόλις δύο νίκες!

Αντιθέτως, η τελευταία φορά που ηττήθηκε η Χάντερσφιλντ εντοπίζεται στις 27 Νοεμβρίου. Η επιλογή γίνεται προφανής. Άλλωστε, το κίνητρο των φιλοξενούμενων για ένα αποτέλεσμα που θα τους βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση τους στην πρώτη τριάδα, είναι μεγάλο, την ώρα που το... τρένο της εξάδας, φαίνεται να έχει περάσει για τη Γουέστ Μπρομ.

Πρόταση:
(22:00) Λιλ - Σεντ Ετιέν Goal/Goal
(22:00) Γουέστ Μπρομ - Χάντερσφιλντ Χ2
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0