Betpost

Κάνει το πρώτο βήμα η Ρόμα - «Βρέχει» γκολ στο Μπέργκαμο!

Κάνει το πρώτο βήμα η Ρόμα - «Βρέχει» γκολ στο Μπέργκαμο!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης (10/03) ξεχειλίζει από επιλογές, ωστόσο δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον!
Η Αταλάντα υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Μπέργκαμο, σε μία αναμέτρηση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ίσως πρόκειται για ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια στη φάση των «16» του Europa League, κι αυτό γιατί αμφότερες, έχουν τεράστια έφεση στο σκοράρισμα.
 
Με μοναδική εξαίρεση την ήττα στους ομίλους του Champions League με 1-0 από τη Γιουνγκ Μπόις (29/09), σε κάθε άλλο ευρωπαϊκό ματς των Ιταλών έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5 και μάλιστα στα έξι από τα οκτώ, έχει συνδυαστεί με το Goal/Goal
 
Από τη δική της πλευρά, η Μπάγερ Λεβερκούζεν παρουσιάζει παρόμοιες συνήθειες ως ένα σημείο, αφού στα 4 από τα 6 παιχνίδια της στους ομίλους του Europa League, μπήκαν τουλάχιστον τρία γκολ. Αν συνυπολογίσει κανείς πως έχει σκοράρει σε κάθε ματς που έχει παίξει στην Bundesliga, πλην ενός με τη Βόλφσμπουργκ στις 30/10, ακριβώς όπως και στην Ευρώπη, που μόνο στην ήττα κόντρα στη Φερεντσβάρος έμεινε «άσφαιρη», η επιλογή γίνεται προφανής.
 
Στο έτερο ματς που ξεχωρίζει, η Ρόμα αντιμετωπίζει τη Φίτεσε στην Ολλανδία. Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη κατά μήκος της σεζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Προέρχεται από δύο νίκες, επί της Αταλάντα και της Σπέτσια, ενώ παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της.
 
Καλείται να αντιμετωπίσει μία ομάδα που βγήκε από τον αγωνιστικό... βούρκο του Φεβρουαρίου, αφού για περίπου έναν μήνα έχανε συνεχώς. Η πρόκριση στους «16» του Europa Conference League άλλαξε τη ψυχολογία της ομάδας, αλλά τα αμυντικά της προβλήματα, που επί έναν μήνα την έκαναν να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα της σε κάθε ματς, πλην του 2-0 επί της Ραπίντ Βιέννης που «τσέκαρε» το εισιτήριο, δεν λύθηκαν. Η Ρόμα έχει τόσο την ποιότητα, όσο και το momentum για να τα εκμεταλλευτεί και με το «διπλό» να προσφέρεται σε τέτοια απόδοση, αξίζει το όποιο ρίσκο.
 
Πρόταση:
(19:45) Φίτεσε - Ρόμα 2
(22:00) Αταλάντα - Μπάγερ Λεβερκούζεν Goal/Goal & Over 2.5
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0