Betpost

Με έδρα και ψυχολογία ο ΠΑΟΚ

Με έδρα και ψυχολογία ο ΠΑΟΚ

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι οπαπ της Πέμπτης (10/03) με τα παιχνίδια για το Europa League και του Conference League να ξεχωρίζουν.

Η αναμέτρηση που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλη από το ΠΑΟΚ - Γάνδη στην Τούμπα, όπου ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται η βασική μας πρόταση και ενώ εσείς μπορείτε να βρείτε στο Betarades.gr αναλύσεις και προγνωστικά για όλα τα ευρωπαϊκά ματς της ημέρας. 

Πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Conference League με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση. Έρχεται από την ιστορική πρόκριση κόντρα στη Μίντιλαντ και με τη ψυχολογία στα ύψη, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του επικράτησε με 2-0 της Λαμίας στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας της Super League. 

Σε καλό μομέντουμ και η Γάνδη που επικράτησε με 2-1 της Ζούλτε Βάρεγκεμ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και πανηγύρισε έτσι την έκτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα καταλαμβάνει την 5η θέση με 52 πόντους, είναι στο -3 απ’ την τέταρτη Άντερλεχτ και στο -4 απ’ την τρίτη Αντβέρπ. Η Γάνδη βρίσκεται στα καλύτερα της και δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει το μομέντουμ και μια τεράστια πρόκληση μπροστά του. Πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει σήμερα το προβάδισμα, τη στιγμή που ο άσσος καλοπληρώνει. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας! 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0