Betpost

Δεν «σβήνει» τις μηχανές η Λίβερπουλ - Με τα γκολ στην Μπάγερν!

Δεν «σβήνει» τις μηχανές η Λίβερπουλ - Με τα γκολ στην Μπάγερν!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (08/03) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, με τις δύο ρεβάνς του Champions League να κεντρίζουν, προφανώς, το ενδιαφέρον.
Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ίντερ στο Άνφιλντ. Οι «νερατζούρι» αναζητούν ένα θαύμα μετά το 2-0 εις βάρος τους από την πρώτη αναμέτρηση και προσπαθώντας να το βρουν, δεν αποκλείεται να χάσουν για δεύτερη φορά. 
 
Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται σε πολύ καλύτερο «φεγγάρι» αγωνιστικά από την έλευση του 2022 κι έπειτα. Παραμένει αήττητο μέσα στο νέο έτος σε όλες τις διοργανώσεις και πλην της ισοπαλίας του με την Άρσεναλ (13/01, 0-0) σε όλα τα εντός έδρας ματς έχει κερδίσει.
 
Από την άλλη, η Ίντερ δεν εμπνέει καμία σιγουριά το τελευταίο διάστημα. Ο Φεβρουάριος που πέρασε ήταν δύσκολος, χωρίς νίκη και παρότι φάνηκε να «ξορκίζει» το... κακό με την έλευση του Μαρτίου, γνωρίζει πως η Λίβερπουλ δεν είναι Σαλερνιτάνα. Το χαμένο έδαφος μοιάζει αδύνατο να καλυφθεί και προσπαθώντας για τη νίκη αναμένεται να αφήσει χώρους που οι «Reds» θα εκμεταλλευτούν.
 
Στην έτερη επιλογή μας, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Σάλτσμπουργκ. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους απέδειξε πως το ξεκάθαρο φαβορί δεν διάγει την καλύτερή του περίοδο, αφού χρειάστηκε ένα γκολ στο «νήμα» της αναμέτρησης για να μην ηττηθεί. Το 2022 δεν έχει μπει με το... δεξί για τους Βαυαρούς, που έχουν δεχθεί γκολ στα επτά από τα εννέα ματς που έχουν δώσει εντός αυτού.
 
Προφανώς, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση, αλλά τα δείγματα που έχουν δώσει, δεν δείχνουν πως θα έρθει εύκολα και προτιμότερη επιλογή, μοιάζουν τα γκολ.
 
Πρόταση:
(22:00) Λίβερπουλ - Ίντερ 1 & Over 1.5
(22:00) Μπάγερν Μονάχου - Σάλτσμπουργκ Goal/Goal & Over 2.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0