Betpost

Ευκαιρία της Έβερτον να «πληγώσει» και άλλο την Τότεναμ – πρόκριση για τη Νότιγχαμ!

Ευκαιρία της Έβερτον να «πληγώσει» και άλλο την Τότεναμ – πρόκριση για τη Νότιγχαμ!

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Τότεναμ και αν η Έβερτον μπορέσει να επαναλάβει το περσινό «διπλό» της στο Λονδίνο και φέτος, τότε η σωτηρία θα επιτευχθεί και η 4η θέση για τους «spurs», θα απομακρυνθεί πολύ. Την ίδια ώρα, η Νότιγχαμ θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στους «8» του FACupκαι πιστεύουμε πως θα το καταφέρει απέναντι στην Χάντερσφιλντ!

Μπορεί ολόκληρο το Big 6, πλην της Τότεναμ, να έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις αναφορικά με τη 28η αγωνιστική της PremierLeague, όμως αναμένουμε ένα πολύ μεγάλο ματς στο Λονδίνο, ανάμεσα στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε και την Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ.

Η πρώτη είναι γεγονός πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι προφανές. Έχει κερδίσει μόνο τη Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ, στα έξι τελευταία ματς της, αποκλείστηκε από την Μίντλεσμπρο στο FACupπιο εύκολα από ό,τι δείχνει το 1-0 που διαμορφώθηκε στην παράταση και δείχνει πολύ κουρασμένη, σε σχέση με τις υπόλοιπες διεκδικήτριες της τετράδας.

Την ίδια ώρα, η Έβερτον, αν και δεν έχει σταθεροποιήσει ακόμη την απόδοσή της με τον Λάμπαρντ, είναι δεδομένο πως έχει βελτιωθεί. Για να το αντιληφθεί κανείς αυτό, αρκεί να δει τον τρόπο που έπαιξε και… έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι. Τα «ζαχαρωτά» έφτιαξαν φάσεις, προδόθηκαν από ένα λάθος του Κιν, αδικήθηκαν σε μία περίπτωση αλλά δεν πήραν τίποτα.

Τώρα, θεωρούμε πως η Έβερτον δεν θα φύγει από το Λονδίνο με άδεια τα χέρια. Στις τελευταίες τρεις επισκέψεις της έχει πάρει 4 βαθμούς, πέρυσι επικράτησε με 1-0 και αν βγάλει το ίδιο πάθος όπως απέναντι σε Σίτι και Μπόρεχαμ Γουντ, τότε το 6,00 απόδοση που «αγγίζει» το «διπλό», μοιάζει αδικαιολόγητο.

Την ίδια ώρα, η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται την Χάντερσφιλντ, με φόντο την οκτάδα του FACup. Αμφότερες βρίσκονται σε καλό «φεγγάρι», αλλά στην έδρα της η Νότιγχαμ έχει αποδείξει πως είναι φαβορί. Το ματς με την Άρσεναλ είναι τεκμήριο και αν είναι και πάλι το ίδιο σοβαρή ανασταλτικά, δύσκολα θα μπορέσει η επικίνδυνη Χάντερσφιλντ να συνεχίσει στον θεσμό…

Πρόταση:

(21:15) Νότιγχαμ Φόρεστ – Χάντερσφιλντ 1

(22:00) Τότεναμ – Έβερτον Χ2 (διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0