Betpost

Στοίχημα: Ρίσκο και γκολ στο ΟΑΚΑ

Στοίχημα: Ρίσκο και γκολ στο ΟΑΚΑ

Συναρπαστικό το σημερινό κουπόνι οπαπ της Κυριακής (06/03) με δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, ντέρμπι αλλά και τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος. Από τη Super League έρχεται η σημερινή μας πρόταση και πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Παρά την αλλαγή προπονητή και ενώ αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 19’ κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να φτάσει σε μια νίκη ψυχολογίας, μένοντας στο 1-1 μεσοβδόμαδα. Επιστροφή στις ισοπαλίες μετά το εκτός έδρας «στραπάτσο» κόντρα στον Παναθηναϊκό (3-0), έχει μόλις μια νίκη στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (2-1-4).

Μετά την επιστροφή των βαθμών στον Άρη, η κατάσταση στη βαθμολογία είναι πιεστική, η ΑΕΚ είναι μόλις στο +1 απ’ τους Θεσσαλονικείς και στο +4 απ’ τον Παναθηναϊκό, πρέπει να είναι στην τριάδα για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης έρχεται από τον διασυρμό με 5-1 από τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” την περασμένη Τετάρτη σε εξ αναβολής παιχνίδι. Τέταρτη ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, στο μεσοδιάστημα επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Λαμίας, έμεινε στους 35 πόντους και είναι έκτος, στο +1 από ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ.

Σήμερα παίζει μόνο για τη νίκη, αν τα καταφέρει θα είναι σίγουρα στην εξάδα χωρίς να επηρεάζεται απ’ τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Με ισοπαλία ή ήττα, χρειάζεται μη νίκη των ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ. Όλα τα παραπάνω ισχύουν με δεδομένη την αφαίρεση βαθμών των Ηπειρωτών. Αν ανατραπεί η αφαίρεση, ο ΠΑΣ θα είναι στην εξάδα. Υποχρεωμένη να διεκδικήσει τη νίκη η Ένωση, από την άλλη ο Αστέρας οφείλει να ρισκάρει και περιμένουμε ότι θα δούμε ένα δυνατό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0