Betpost

Μπαρτσελόνα - Σασουόλο έχουν το momentum και υψηλή... απόδοση!

Μπαρτσελόνα - Σασουόλο έχουν το momentum και υψηλή... απόδοση!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής (06/03) ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά το BETPOST επικεντρώνεται σε ένα σημείο από τη Serie A και ένα από τη La Liga, σε πολύ καλή απόδοση.
Η Βενέτσια υποδέχεται την ιδιαίτερα φορμαρισμένη Σασουόλο στην έδρα της. Οι «νεροβέρντι» εδώ και τρία ματς πρωταθλήματος είναι αήττητοι, έχοντας έρθει ισόπαλοι με τη Ρόμα και έχοντας επικρατήσει τόσο της Ίντερ, όσο και της Φιορεντίνα.

Το momentum είναι ξεκάθαρα υπέρ τους, μιας και η Βενέτσια δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες της, κάτι που αποδεικνύεται από την 18η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από την Ελλάς Βερόνα, επιβεβαιώνοντας πως δέχονται γκολ σε κάθε ματς από τις 27 Νοεμβρίου κι έπειτα.

Αν το πράξουν ξανά, μοιάζει εξαιρετικά πιθανό για τη Σασουόλο να φύγει με το «διπλό». Μάλιστα, στην απόδοση που προσφέρεται, το ρίσκο αξίζει και με το παραπάνω. 
 
Στην έτερη επιλογή μας, η Έλτσε υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» εντός του 2022 θυμίζουν κάτι από την παλιά του αίγλη και εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους. Χαρακτηριστικό πως παραμένουν αήττητοι -ανεξαρτήτως διοργάνωσης- από τις 23 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, στις τέσσερις τελευταίες νίκες τους έχουν πετύχει τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Από την άλλη, η Έλτσε είναι πάντοτε επικίνδυνη φέτος, αλλά στις τελευταίες αγωνιστικές έχει αρχίσει να χάνει τη φόρμα της, κάτι που φάνηκε στο βαρύ 3-0 (25/02) κόντρα στη Λεβάντε. Όλα συνηγορούν πως το σύνολο του Τσάβι, όχι μόνο θα φύγει με το τρίποντο, αλλά θα συμβεί μέσα από ένα ματς με αρκετά γκολ.
 
Πρόταση:
(16:00) Βενέτσια - Σασουόλο 2
(17:15) Έλτσε - Μπαρτσελόνα 2 & Over 2.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0