Betpost

Σκοράρουν εκτός έδρας Νότιγχαμ και Σαλερνιτάνα!

Σκοράρουν εκτός έδρας Νότιγχαμ και Σαλερνιτάνα!

Μία προετοιμασία για το Σαββατοκύριακο ποτέ δεν είναι κακή, επομένως επιλέγουμε δύο αναμετρήσεις που μπορεί να μας οδηγήσουν σε στοιχηματισμό και… κέρδος. Ποιες είναι αυτές; Το Ίντερ – Σαλερνιτάνα και το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ που αναμένεται να μας δώσουν γκολ και θέαμα!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε όλοι το επικείμενο Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αμελήσουμε και την προ τελευταία ημέρα της εβδομάδας.

Η Παρασκευή έχει σημαντικές αναμετρήσεις, τόσο στην Αγγλία, όσο και σε Ισπανία και Ιταλία και εμείς επιλέξαμε δύο εξ΄ αυτών, ποντάροντας κυρίως στην ικανότητα των ομάδων να βρουν δίχτυα.

Ποιες είναι αυτές; Η αρχή γίνεται με το ματς της Serie A, το μοναδικό για άποψε, με την Ίντερ να υποδέχεται την Σαλερνιτάνα, σε ένα παιχνίδι που το 1,15-1,20 του άσσο σαφώς και δεν μας καλύπτει, αν και είναι δικαιολογημένο, μιας και το 5-0 του πρώτου ματς αυτό αναδεικνύει.

Ωστόσο, θα εμπιστευτούμε τους… φιλοξενούμενους και θα πάμε με τα γκολ! Η Σαλερνιτάνα μετρά πέντε συνεχόμενα Goal/Goal στο πρωτάθλημα, το επιβεβαίωσε και στην έδρα της Νάπολι και θεωρούμε πως και στο Μεάτσα θα βρει τις στιγμές της. Η απόδοση είναι ικανοποιητική και εμείς το αγοράζουμε!

Όσον αφορά την δεύτερη επιλογή μας, αυτή αφορά το ματς της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου και πάλι η προϊστορία και ο πρότερος βίος των ομάδων, μας προκαλεί να επιλέξουμε τα γκολ από αμφότερες.

Η Νότιγχαμ είναι σοβαρή ανεξαρτήτου έδρας, η Σέφιλντ θα προσπαθήσει να επιβάλλει τον ρυθμό της και κάπως έτσι, ένα ενδεχόμενο… 1-1, ίσως κάνει την εμφάνισή του!

Πρόταση:
(21:45) Ίντερ – Σαλερνιτάνα Goal/Goal
(21:45) Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0