Betpost

Χαμηλά το σκορ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης - Δεν χάνει η Γιουβέντους!

Χαμηλά το σκορ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης - Δεν χάνει η Γιουβέντους!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης (02/03) ξεχειλίζει από επιλογές, με ένα ματς από την ελληνική Super League κι ένα από το Coppa Italia, να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην έδρα του τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ματς με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους Αρκάδες. Το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς έχασε σημαντικό έδαφος στην ήττα του με 2-0 από τον Άρη και πλέον απέναντι στον Ολυμπιακό, παίζει τα... ρέστα του για να μην θέσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο την είσοδο του στα playoffs. 
 
Από την άλλη πλευρά οι «ερυθρόλευκοι» δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση της σεζόν, κάτι που επιβεβαιώνεται και εντός των συνόρων. Στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος που έχουν δώσει έχουν επιβεβαιώσει το Under 2,5 κάτι που μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να συμβεί και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης πού από την έναρξη του 2022 και έπειτα, μόλις μία φορά έχει επιβεβαιώσει το Over 2,5 γκολ. Το κίνητρο των Aρκάδων είναι υψηλό και αναμένεται να οδηγηθούμε σε ένα κλειστό ματς, όπου το σκορ θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.
 
Στην εταιρεία μας επιλογή η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Γιουβέντους για το πρώτο ματς των ημιτελικών του Coppa Italia. Κεντρικό πρόσωπο, προφανώς, ο νεοαποκτηθείς Ντούσαν Βλάχοβιτς, στην πρώτη του επιστροφή ως αντίπαλος στο Αρτέμιο Φράνκι.

Το «διπλό» της Γιουβέντους προσφέρεται σε εξαιρετικά υψηλή απόδοση, ειδικά αν αναλογιστεί κάνεις πως παραμένει αήττητη από τις 30 Νοεμβρίου του 2021. Η Φιορεντίνα στην τελευταία της αναμέτρηση παρουσίασε ξανά το ασταθές πρόσωπο, που τη χαρακτηρίζει καθόλη τη σεζόν και έχασε με 2-1 από τη Σασουόλο.

Το να ηττηθεί ξανά έχει υψηλό ρίσκο ως επιλογή και δεν χρειάζεται να πάρει κανείς, μιας και το να μην ηττηθεί η Γιουβέντους, η επιλογή της διπλής ευκαιρίας δηλαδή, προσφέρεται σε ικανοποιητικά επίπεδα.
 
Πρόταση: 
(19:00) Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης Under 2.5
(22:00) Φιορεντίνα - Γιουβέντους Χ2 ( Διπλή ευκαιρία)

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0