Betpost

Αντέχει η Μπέρνλι – Ξεφεύγει η Γουίγκαν!

Αντέχει η Μπέρνλι – Ξεφεύγει η Γουίγκαν!

Το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (01/03) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά ένα σημείο από την Premier League και ένα από τη League One κεντρίζουν το ενδιαφέρον και μας αρκούν για να κάνουμε το 2/2 για τρίτη σερί ημέρα!

Η Γουίγκαν υποδέχεται τη Φλίτγουντ στην έδρα της, όπου καλείται να ξεπεράσει την βαριά ήττα με 3-0 από τη Σάντερλαντ και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε, προτού έρθει αυτό το παιχνίδι, μετρούσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Όλες οι νίκες συνοδεύτηκαν με περισσότερα από ένα γκολ. 

Το κίνητρο είναι μεγάλο για τους γηπεδούχους, αφού έχουν δύο ματς λιγότερα από την πρωτοπόρο Ρόδεραμ και εφόσον τα... πάρει, θα φτάσει σε απόσταση τριών βαθμών, ενώ θα απομακρυνθεί κατά έξι από τη Μίλτον Κέινς Ντονς. Το πρώτο «βήμα» καλείται να το πράξει απέναντι σε μία ομάδα όπως η Φλίτγουντ, που στα τέσσερα τελευταία ματς εκτός έδρας δεν έχει καμία νίκη και εντοπίζεται στη 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα, γεγονός που αποδεικνύει την ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων.

Στο έτερο ματς που έχουμε επιλέξει η ιδιαίτερα φορμαρισμένη Μπέρνλι υποδέχεται τη Λέστερ. Ο Φεβρουάριος ήταν ένας υπέροχος μήνας για τους γηπεδούχους, αφού παρέμειναν αήττητοι και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Τότεναμ. Το κίνητρο τους είναι μεγάλο, ώστε να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη με ένα τρίποντο. Δεν θα είναι εύκολο απέναντι στη Λέστερ, έστω κι αν οι «αλεπούδες» έχασαν στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσαν εκτός έδρας, στην Premier League. Το να μην ηττηθούν, ωστόσο, κρίνεται εξαιρετικά πιθανό κι εφόσον προσφέρεται σε τόσο καλή απόδοση, αξίζει το όποιο ρίσκο. Α

Πρόταση:

(21:45) Μπέρνλι Λέστερ 1Χ

(21:45) Γουίγκαν Φλίτγουντ 1 & Over 1.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0