Betpost

Στοίχημα: «Ανοίγει» το σκορ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με κάλυψη η Μπαρτσελόνα

Στοίχημα: «Ανοίγει» το σκορ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με κάλυψη η Μπαρτσελόνα

Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι οπαπ, με το βλέμμα να στρέφεται σε Europa & Conference League και φυσικά στις «μάχες» του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις προτάσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχονται από το «Γ. Καραϊσκάκης» και το παιχνίδι Νάπολι - Μπαρτσελόνα, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. 

Μπορεί να μην εντυπωσίασε για ακόμη ένα παιχνίδι με την εικόνα του, ωστόσο ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του κόντρα στον Βόλο, φτάνοντας στη νίκη με 1-0 εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο +11 από τον 2ο ΠΑΟΚ και οδεύει προς την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου. Στο Europa League ηττήθηκε με 2-1 από την Αταλάντα, γνωρίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα του, με στόχο να ανατρέψει τα δεδομένα. 

Από την πλευρά της η Αταλάντα ηττήθηκε με 1-0 από τη Φιορεντίνα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη στη Serie A, όπου βρίσκεται στην 5η θέση. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη της αγωνιστική κατάσταση, κάτι που ο Ολυμπιακός καλείται να εκμεταλλευτεί. Οι «ερυθρόλευκοι» σκοράρουν στα 14/15 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, από την άλλη οι «μπεργκαμάσκι» διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση και παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε κάθε άμυνα. Περιμένουμε παιχνίδι με γκολ και καλό ρυθμό, θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Επόμενη πρόταση έρχεται από την αναμέτρηση Νάπολι - Μπαρτσελόνα. Προβλημάτισε με την εικόνα της στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος η Νάπολι, που έμεινε στο 1-1 με την Κάλιαρι εκτός έδρας. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις, στη Serie A βρίσκεται στην 3η θέση και στο -2 από την κορυφή. 

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Βαλένθια στη La Liga. Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε καλύτερο μομέντουμ, έδειξαν καλύτερα στοιχεία και στο πρώτο μεταξύ τους ματς, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και έχουν σήμερα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Επιλογή μας το 2(DNB) σε απόδοση 1.92.
Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.   

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0