Betpost

Το momentum και η... απόδοση «δείχνουν» Τότεναμ και Άγιαξ!

Το momentum και η... απόδοση «δείχνουν» Τότεναμ και Άγιαξ!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης (23/02) ξεχειλίζει από επιλογές, αφού εκτός του Champions League, αρκετά εθνικά πρωταθλήματα έχουν αγωνιστική δράση! Με τη σειρά μας επικεντρωνόμαστε τόσο σε ένα ματς από τα ευρωπαϊκά «σαλόνια», όσο και σε ένα από την Premier League.
 
Η Τότεναμ φιλοξενείται στην έδρα της Μπέρνλι, προερχόμενη από τη μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι. Ίσως είναι το σημείο τομής εντός της σεζόν που αναζητούσε, για να χτίσει ένα νέο καλό σερί και να μπει ξανά στο παιχνίδι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Άλλωστε, απέναντι στην Μπέρνλι της δίνεται το ιδανικό «πάτημα».
 
Οι γηπεδούχοι έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης στην έδρα τους από τις 30 Οκτωβρίου του 2021, όταν επικράτησαν με 3-1 της Μπρέντφορντ. Η Τότεναμ από την άλλη, μακριά από το σπίτι της δεν τα πάει τόσο άσχημα. Μέχρι να γνωρίσει την ήττα από την Τσέλσι (23/01), ομάδα άλλης δυναμικής, μετρούσε δύο ισοπαλίες και δύο νίκες εκτός έδρας.

Το «διπλό» κρίνεται ως μία δικαιολογημένη επιλογή, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την απόδοση στην οποία προσφέρεται, αλλά και το γεγονός πως στον πρώτο γύρο, η Τότεναμ «πέρασε» από την έδρα της Μπέρνλι με το φτωχό πλην τίμιο, 1-0
 
Στην έτερή μας επιλογή, η Μπενφίκα υποδέχεται τον Άγιαξ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Champions League. Οι Πορτογάλοι δεν διάγουν την καλύτερή τους περίοδο. Φάνηκαν να ξαναβρίσκουν τα πατήματά τους εντός συνόρων, με δύο δύσκολες νίκες επί της Σάντα Κλάρα και της Τοντέλα, και να ξεπερνούν τη σοκαριστική ήττα από τη Ζιλ Βιθέντε. Κι όμως. Η Μποαβίστα ισοφάρισε σε 2-2 με δύο γκολ σε έξι λεπτά στην τελευταία αγωνιστική και επανέφερε στην επιφάνεια τα γνωστά προβλήματα.
 
Αντιθέτως, ο Άγιαξ συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα από τους ομίλους του Champions League. Έφυγε με το 6/6 από αυτούς, ηττήθηκε με 2-1 από την Άλκμααρ, αλλά απέδειξε πως ήταν μία κακή παρένθεση, κάνοντας ένα σερί δέκα νικών, στα ισάριθμα ματς που ακολούθησαν. Μάλιστα, μόλις μία από αυτές τις νίκες ήρθε με μόλις ένα γκολ! Τo momentum είναι ξεκάθαρα υπέρ του και στην απόδοση που προσφέρεται το «διπλό», έχει υψηλή αξία.
 
Πρόταση:
(21:30) Μπέρνλι - Τότεναμ 2
(22:00) Μπενφίκα - Άγιαξ 2

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0