Betpost

Κάνει βήμα πρόκρισης η Τσέλσι, «σπάει» την παράδοση με την Μπάρνσλεϊ η Χαλ!

Κάνει βήμα πρόκρισης η Τσέλσι, «σπάει» την παράδοση με την Μπάρνσλεϊ η Χαλ!

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στους «8» του Champions League φιλοδοξεί να κάνει η Τσέλσι απέναντι στην Λιλ, την ώρα που η Χαλ υποδέχεται την Μπάρνσλεϊ, με στόχο να «σπάσει» μία παράδοση που κρατά εδώ και μία δεκαετία.

Ημέρα Champions League είναι η σημερινή (22/2), με την Τσέλσι να υποδέχεται την Λιλ στο Στάμφορντ Μπριτζ, θέτοντας ως στόχο να εξαργυρώσει την… τύχη της και να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως δεν κληρώθηκε με κάποιο από τα μεγαθήρια, παρά το γεγονός πως τερμάτισε στην 2η θέση των ομίλων του θεσμού.

Η Λιλ βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και θα επιδιώξει να σκοράρει στην Αγγλία, αλλά θεωρούμε πως οι «μπλε» θα καταφέρουν να κρατήσουν και πάλι το «μηδέν», κάνοντας κάτι τέτοιο στο πρώτο μας των «16» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για πρώτη φορά μετά το 2009!

Ο Τόμας Τούχελ έχει τον τρόπο σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις και η πρωταθλήτρια Ευρώπης φαίνεται πως θα μπορέσει να είναι η 3η αγγλική ομάδα, μετά τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, που θα κάνει το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, για την συνέχειά της στην προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα, δεν θα επιλέξουμε στοιχηματικά την αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με την Γιουβέντους, αλλά θα κινηθούμε προς… Championship μεριά, όπου η Χαλ υποδέχεται την ουραγό της βαθμολογίας Μπάρνσλεϊ που έχει «καταφέρει» να βρίσκεται και κάτω από την Ντέρμπι, που έχει υποστεί μία αφαίρεση βαθμών της τάξεως του -19.

Η Μπάρνσλεϊ συνηθίζει να ανταπεξέρχεται στην έδρα της Χαλ, από την οποία δεν έχει χάσει από το 2012, αλλά πιστεύουμε πως το εν λόγω σερί, ήρθε η ώρα να σταματήσει. Οι γηπεδούχοι έχουν κίνητρο, μιας και βρίσκονται στην 20η θέση και αν εκμεταλλευτούν την έδρα τους, η παράδοση δεν θα συνεχιστεί και πάλι!

Πρόταση:

(21:45) Χαλ – Μπάρνσλεϊ 1

(22:00) Τσέλσι – Λιλ 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0