Betpost

Η Νάπολι δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Η Νάπολι δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας (21/02) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά επιλέγουμε ένα σημείο από το ιταλικό κι ένα από το ισπανικό πρωτάθλημα, για να δώσουμε συνέχεια στο χθεσινό 2/2 του BETPOST!
Η Νάπολι ταξιδεύει στην έδρα της Κάλιαρι με τις συνθήκες να μοιάζουν ευνοϊκότερες από ποτέ για να ξαναζωντανέψει τις ελπίδες της για πρωτάθλημα. Το «στραβοπάτημα» της Μίλαν και της Ίντερ έπειτα, επιτρέπουν στους «παρτενοπέι» να πιάσουν κορυφή με μία καλή... ζαριά στη Σαρδηνία. Το έργο τους δεδομένα δεν θα είναι εύκολο. 
 
Η Κάλιαρι ως γηπεδούχος έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις, αλλά το ματς πρέπει να λογίζεται ως do-or-die για τους Ναπολιτάνους. Το momentum τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά τους ευνοεί, αφού παραμένουν αήττητοι στη Serie A εντός του 2022 και ειδικά εκτός έδρας εντυπωσιάζουν. Με το κίνητρο απέναντι στην Κάλιαρι να είναι τόσο υψηλό, δεν τους μένει άλλη επιλογή από τη νίκη. Μάλιστα, αν οι γηπεδούχοι επιβεβαιώσουν τη συνήθειά τους να φέρνουν Goal/Goal εντός έδρας (οκτώ φορές στα τελευταία εννέα ματς) πιθανότατα θα υπάρχουν και περισσότερα από ένα γκολ.
 
Στην έτερή μας επιλογή, η φορμαρισμένη τον τελευταίο μήνα Θέλτα, υποδέχεται τη Λεβάντε στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις σερί νίκες στο «σπίτι» τους, απέναντι σε υπολογίσιμες ομάδες, όπως η Εσπανιόλ, η Οσασούνα και η Ράγιο Βαγεκάνο. Μάλιστα, όλες τους συνοδεύτηκαν με 2 ή περισσότερα γκολ.

Απέναντι στη Λεβάντε το «έργο» αναμένεται να παίξει σε επανάληψη. Ναι, προέρχεται από το πρώτο της φετινό -και μεγαλειώδες- διπλό, κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να επαναληφθεί απέναντι στην υποψιασμένη Θέλτα.
 
Πρόταση:
(20:00) Κάλιαρι - Νάπολι 2 & Over 1.5
(22:00) Θέλτα - Λεβάντε 1 & Over 1.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0