Betpost

Μπέτις και Λειψία έχουν το momentum για νίκες με γκολ!

Μπέτις και Λειψία έχουν το momentum για νίκες με γκολ!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής (20/02) ξεχειλίζει από επιλογές και εμείς στρέφουμε τις επιλογές μας σε ένα σημείο από την Bundesliga κι ένα από τη La Liga!
Η Μπέτις υποδέχεται στην έδρα της τη Μαγιόρκα, σε μία αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί. Οι «βερδιμπλάνκος» διάγουν μία ξέφρενη πορεία εντός και εκτός συνόρων και μόνος στόχος είναι να της δώσουν συνέχεια. Με το momentum να είναι υπέρ τους μετά τη μεγαλειώδη νίκη επί της Ζενίτ για τη νοκ-άουτ φάση του Europa League, αναμένεται να υπερασπιστούν την έδρα τους με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν καθ' όλη τη σεζόν.

Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις τους για το ισπανικό πρωτάθλημα έχουν τρεις ήττες, μία ισοπαλία και έξι νίκες, εκ των οποίων καμία δεν βρήκε την Μπέτις να σκοράρει κάτω από ένα γκολ! Η Μαγιόρκα έρχεται από ένα σερί τριών αγώνων εκτός έδρας στη La Liga, στους οποίους δεν κατάφερε να πάρει βαθμό, απέναντι σε ομάδες όπως η Γρανάδα και η Λεβάντε. H Μπέτις εμπνέει πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και ο άσος αξίζει ως επιλογή, πόσω μάλλον αν συνδυαστεί με γκολ.
 
Στην έτερή μας επιλογή, η Χέρτα υποδέχεται στην έδρα της την ιδιαίτερα ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, Λειψία. Οι «ταύροι» επί έναν μήνα σκοράρουν 2+ γκολ σε κάθε παιχνίδι που έχουν δώσει ανεξαρτήτως διοργάνωσης, και ως λογικό κι επόμενο, σε αυτό το χρονικό διάστημα έχουν μόλις μία ήττα -από την Μπάγερν Μονάχου- και μία ισοπαλία στο Europa League. Οι πέντε αναμετρήσεις που υπολείπονται, τελείωσαν με νίκη!

Απέναντί τους τίθεται μία ομάδα που φιλοδώρησαν με έξι τέρματα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και δεν διάγει ούτε τώρα τις καλύτερες ημέρες της. Η Χέρτα παραμένει χωρίς νίκη εντός του 2022 και μετά από τρία ματς πρωταθλήματος στην έδρα της συγκεκριμένα, έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό. Η επιλογή γίνεται ξεκάθαρη, ειδικά από την στιγμή που το Over 1.5 στέλνει την απόδοση σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.
 
Πρόταση:
(19:30) Μπέτις - Μαγιόρκα 1 & Over 1.5
(20:30) Χέρτα - Λειψία 2 & Over 1.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0