Betpost

Σκοράρει η Νιούκαστλ στο Λονδίνο, επιστρέφει στις νίκες η Μπράιτον!

Σκοράρει η Νιούκαστλ στο Λονδίνο, επιστρέφει στις νίκες η Μπράιτον!
Την αγωνιστική της βελτίωση θέλει να επιβεβαιώσει και στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου η Νιούκαστλ, η οποία αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ, δίχως τον Κίραν Τρίπιερ στην αποστολή της αλλά με εξαιρετική ψυχολογία! Την ίδια ώρα, η ευχάριστη έκπληξη της PremierLeagueΜπράιτον, υποδέχεται την Μπέρνλι!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η 26η αγωνιστική της PremierLeague, με το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Τότεναμ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αλλά και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις να συγκεντρώνουν τα βλέμματα.

Τι εννοούμε με αυτό; Πως η Νιούκαστλ που ταξιδεύει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για να συναντήσει την Γουέστ Χαμ, δύσκολα θα αποδειχθεί εύκολη λεία! Η ομάδα του Έντι Χάου μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά το Νοέμβριο του 2018, ενώ τα «σφυριά» εξακολουθούν να διεκδικούν την 4η θέση, παράγοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στην έδρα τους.

Στοιχηματικά, μπορεί ο άσσος να μοιάζει εξαιρετικά πιθανός, αλλά εμείς θα επιλέξουμε το… Goal/Goal. Θα βρει δίχτυα η Γουέστ Χαμ, ενώ πιστεύουμε πως οι «καρακάξες», ακόμη και χωρίς τον Κίραν Τρίπιερ που έχει αποδειχθεί καταλυτικός, θα καταφέρουν με τον Γουντ και τον Σεντ Μαξιμίν να φανούν επικίνδυνες.

Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον μας στρέφεται και στην αναμέτρηση της Μπράιτον με την Μπέρνλι, στο Άμεξ. Ένα ματς που ενδεχομένως πέρυσι θα συμπεριλαμβανόταν σε αυτά που… συνήθως παίρνει η Μπέρνλι για να σωθεί, τώρα φαίνεται πως έχει φαβορί.

Η Μπράιτον του Γκρέιαμ Πότερ είναι εξαιρετική, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στο «σπίτι» της και παρότι αγωνίζεται και… κόντρα στην παράδοση, θα καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Οι απουσίες της είναι μηδαμινές και αν αναλογιστεί κανείς πως και απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απειλητική, τότε θα αντιληφθεί τον λόγο που θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της Μπέρνλι , που ναι μεν… «καίγεται» για βαθμούς, αλλά δεν μοιάζει ικανή για να τους συγκεντρώσει σε παιχνίδι που καλείται να σκοράρει.

Πρόταση:

(14:30) Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ Goal/Goal

(17:00) Μπράιτον – Μπέρνλι 1

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0