Betpost

Μπάγερ Λεβερκούζεν και Γιουβέντους συνεχίζουν τη ξέφρενη πορεία τους!

Μπάγερ Λεβερκούζεν και Γιουβέντους συνεχίζουν τη ξέφρενη πορεία τους!

Η δράση επιστρέφει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στο στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής (18/2) ξεχωρίζουμε δύο σημείο με υψηλή αξία. Ένα από το γερμανικό και ένα από το ιταλικό πρωτάθλημα!

Η Μάιντς υποδέχεται μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Bundesliga: την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση εντός του 2022. Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του γερμανικού πρωταθλήματος σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές, την ώρα που στα τρία τελευταία παιχνίδια τους έχουν βρει δίχτυα 14 φορές!

Από την άλλη πλευρά, η Μάιντς είναι ιδιαίτερη ασταθής στις εμφανίσεις της εκτός έδρας, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τα ματς που δίνει στο γήπεδό της. Η τελευταία φορά που ηττήθηκε εντοπίζεται στις 3 Οκτωβρίου, γεγονός λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως από τις 18 Σεπτεμβρίου κι έπειτα σκοράρει σε κάθε παιχνίδι που δίνει στην έδρα της. Δεν θα είναι εύκολη «λεία» για την Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά το momentum δίνει ξεκάθαρο φαβορί. Πόσο μάλλον, από τη στιγμή που το «διπλό» προσφέρεται σε τόσο υψηλή απόδοση.

Στην έτερή μας επιλογή, η Γιουβέντους υποδέχεται την Τορίνο. Η μεταξύ τους παράδοση αποδεικνύει πως η «Γηραιά Κυρία» είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, αφού η «γκρανάτα» έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης στο εν λόγω ντέρμπι, από τον Απρίλιο του 2015!

Πέραν της παράδοσης, ωστόσο, η Γιουβέντους διανύει μία εξαιρετική περίοδο. Παραμένει αήττητη στο ιταλικό πρωτάθλημα από τις 30 Νοεμβρίου, ενώ εντός έδρας έχει επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια που έδωσε -ανεξαρτήτως διοργάνωσης- στο γήπεδό της. Από αυτές, οι έξι σημειώθηκαν στο πλαίσιο της Serie A, συνοδεύτηκαν με τουλάχιστον δύο γκολ και απέναντι στην Τορίνο κρίνεται εξαιρετικά πιθανό να το επαναλάβει.

Άλλωστε, η τελευταία φορά που οι φιλοξενούμενοι δεν δέχθηκαν γκολ εκτός έδρας εντοπίζεται στις 17 Σεπτεμβρίου! Απέναντι στη φορμαρισμένη Γιουβέντους θα «σπάσουν» το αρνητικό τους σερί;

Πρόταση:
(21:30) Μάιντς – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2
(21:45) Γιουβέντους – Τορίνο 1 & Over 1.5
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0