Betpost

Δεν χάνει στην Δανία ο ΠΑΟΚ, πολλά γκολ στο Λέστερ – Ράντερς!

Δεν χάνει στην Δανία ο ΠΑΟΚ, πολλά γκολ στο Λέστερ – Ράντερς!

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μεταβαίνει στην Δανία ο ΠΑΟΚ για να συναντήσει την Μίντιλαντ, στο πρώτο εκ των δύο ματς που θα κρίνει την συνέχειά του στο Europa League. Την ίδια ώρα, η Λέστερ υποδέχεται την Ράντερς, με το φύσει επιθετικό παιχνίδι των «αλεπούδων» να… προκαλεί!

Η μάχη των ελληνικών ομάδων για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Europa League ξεκινάει. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, θέτοντας ως στόχο ένα αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοιχτά όλα τα σενάρια για την ρεβάνς, ενώ κάτι ανάλογο θέλει να κάνει και ο ΠΑΟΚ που συναντά την Μίντιλαντ στην Δανία.

Σαφώς και το έργο του δεν είναι εύκολο, μιας και μιλάμε για την πρωτοπόρο στην χώρα της, όμως ο Δικέφαλος έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό προφίλ του το τελευταίο δίμηνο.

Είναι αήττητος εδώ και 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και ο πρότερος βίος του στον θεσμό έχει αποδείξει πως σκοράρει μακριά από την Τούμπα με χαρακτηριστική ευκολία. Το έκανε δις απέναντι στην Κοπεγχάγη και θεωρούμε πως μπορεί να το πράξει και απέναντι στην Μίντιλαντ, δίχως να γνωρίσει την ήττα.

Με ανάλογο τρόπο θα κινηθούμε και στην αναμέτρηση της Λέστερ με την Ράντερς, δίνοντας μεγάλη σημασία στον τρόπο παιχνιδιού των «αλεπούδων». Μία μεγάλη επιθετικότητα, η οποία συνήθως της δημιουργεί θέματα, αλλά πλέον μιλάμε για «διπλή» αναμέτρηση, στην οποία δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ.

Για τον λόγο αυτό, ο επιθετικός πλουραλισμός της Λέστερ πιστεύουμε πως θα έχει ως συνέπεια το… Over 3,5. Δέχεται γκολ, θα προσπαθήσει να σκοράρει περισσότερα και αν ο Μάντισον με τον Ιεανάτσο και τον Τίλεμανς είναι σε καλή ημέρα, η Ράντερς δεν θα περάσει εύκολα στο Κινγκ Πάουερ.

Πρόταση:

(19:45) Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ Χ2 (Διπλή ευκαιρία)

(22:00) Λέστερ – Ράντερς 1 και Over 3,5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0