Betpost

Δεν χάνει στο ντέρμπι… ανόδου η Μπλάκμπερν, κάνει «διπλό» η Φιορεντίνα!

Δεν χάνει στο ντέρμπι… ανόδου η Μπλάκμπερν, κάνει «διπλό» η Φιορεντίνα!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι αναμετρήσεις την δεύτερη ημέρα της εβδομάδας, με την Μπλάκμπερν να φιλοξενείται από την Γουέστ Μπρομ στο Χόθορνς και την Φιορεντίνα να μεταβαίνει στην έδρα της Σπέτσια, θέτοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη για να ξεφύγει και από τον… Βλάχοβιτς!

Μπορεί η 25η αγωνιστική της Premier League να μην αποδείχθηκε ιδιαίτερα γούρικη στοιχηματικά, μιας και η Γουλβς δεν μας επέτρεψε να κάνουμε το 2/2, όμως θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους φίλους μας τους Άγγλους, ακόμη και αν οι αναμετρήσεις που λαμβάνουν χώρα έχουν να κάνουν με την δεύτερη τη τάξει κατηγορία τους.

Τι εννοούμε με αυτό; Έχουμε το ματς της Γουέστ Μπρομ με την Μπλάκμπερν. Ένα ντέρμπι που θα μπορούσε να θεωρήσει κανείς πως στο τέλος θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο για την άνοδο, μιας και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 3η θέση, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην επτάδα, έχουν τις πιθανότητές τους και θα ήθελαν να κάνουν μία ηχηρή δήλωση πως ο στόχος της ανόδου είναι επιτεύξιμος.

Ωστόσο, κατά την άποψή μας, η Μπλάκμπερν φέτος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και γνωρίζει πως πρωταρχικός της στόχος θα είναι να μη χάσει το ματς, όπως συνέβη πέρυσι. Θα πάμε κόντρα λοιπόν στην 4η καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος και θα πούμε πως οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να μην ηττηθούν στο Χόθορνς, για 4η φορά από το 2008 και έπειτα, σε έξι ματς.

Όσον αφορά την δεύτερη επιλογή μας, και μόνο το 1,90 που κάνει κατά μέσο όρο την εμφάνισή του στο «διπλό» της Φιορεντίνα επί της Σπέτσια, θεωρούμε πως είναι τουλάχιστον… ελκυστικό.

Οι «βιόλα» προσπαθούν να ξεπεράσουν τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, η Σπέτσια δεν φημίζεται για τις εντός έδρας επιδόσεις της και το περσινό 2-2 προμηνύει μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αλλά με… νικητή! Πέρυσι ήταν 0-2 και η πρόβλεψη δεν επιβεβαιώθηκε. Ευελπιστούμε στη μη επανάληψη της ιστορίας λοιπόν…

Πρόταση:

(21:45) Σπέτσια – Φιορεντίνα 2

(22:00) Γουέστ Μπρομ – Μπλάκμπερν Χ2 (Διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0