Betpost

«Κλειστό» ματς στο Τότεναμ – Γουλβς, σκοράρουν Λέστερ και Γουέστ Χαμ!

«Κλειστό» ματς στο Τότεναμ – Γουλβς, σκοράρουν Λέστερ και Γουέστ Χαμ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον προμηνύεται και η 25η αγωνιστική της Premier League, με τις ομάδες του «Νησιού» να έχουν επιστρέψει στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και εμείς να επιλέγουμε τις αναμετρήσεις της Τότεναμ με την Γουλβς και αυτή της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ.

Έχει γίνει φανερό με την έναρξη της 25ης αγωνιστικής της Premier League πως εξακολουθεί στο «Νησί» τίποτα να μην είναι δεδομένο. Το είδαμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει την Σαουθάμπτον που είχε επικρατήσει της Τότεναμ με 3-2, ενώ η Μπράιτον δίχως… κίνητρα, κέρδισε με 2-0 την Γουότφορντ που «καιγόταν» για βαθμούς και δεν είχε/έχει βρει γκολ υπό τις οδηγίες του Ρόι Χότζον.

Επομένως, αναφερόμαστε σε ακόμη μία αγωνιστική στην Αγγλία όπου όλα κρίνονται στο… νήμα. Πρέπει όμως να κάνουμε την επιλογή μας και έχοντας ως σύμμαχό μας την λογική, επιλέγουμε το ματς της Τότεναμ με την Γουλβς και την εξόρμηση της Γουέστ Χαμ στην Λέστερ και το Κινγκ Πάουερ.

Ξεκινώντας από την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, είναι φανερό πως η Τότεναμ έχει σκαμπανεβάσματα, μιας και ουδείς περίμενε την εντός έδρας ήττα από την Σαουθάμπτον, σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι ήταν μακράν καλύτεροι και δικαίως έκαναν ανατροπή.

Ωστόσο, θα έχει ανάλογη εξέλιξη η αναμέτρηση απέναντι στην Γουλβς; Η λογική λέει όχι, καθώς το σύνολο του Μπρούνο Λάζε μόνο εύκολη λεία δεν δύναται να θεωρηθεί. Ηττήθηκε από την Άρσεναλ, χάρη σε ένα γκολ του Γκάμπριελ από στημένη φάση, αλλά γενικότερα η εικόνα του ήταν και πάλι θετική.

Ξεχωρίζει για την ανασταλτική λειτουργία της η Γουλβς και μένει να δούμε αν αυτό θα αποδειχθεί και το «όπλο» της στο Βόρειο Λονδίνο. Θεωρούμε πως θα είναι ένα «κλειστό» ματς, όπου αμφότερες θα κινηθούν προσεκτικά. Δεν έχει περιθώρια για άλλη γκέλα η Τότεναμ, αλλά η εξαιρετική Γουλβς μπορεί τουλάχιστον για ένα ημίχρονο να μην αφήσει Κέιν και Σον να χριστούν σκόρερ.

Την ίδια ώρα, η Λέστερ υποδέχεται στο Κινγκ Πάουερ την Γουέστ Χαμ, σε ένα ακόμη ματς που έχει ως φόντο την κατάκτηση της 4ης θέσης, από πλευράς… «σφυριών». Το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες θα επιχειρήσει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από μία δύσκολη έδρα, αλλά το ένστικτό μας λέει πως η Λέστερ έχει… γκολ.

Σαφώς και θα δεχθεί, αν αναλογιστεί κανείς πως η ανασταλτική της λειτουργία δεν έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο, οπότε ένα συγκαταβατικό Goal/Goal είναι δυνατό να μας οδηγήσει στο καθιερωμένο κέρδος της Κυριακής!

Πρόταση:

Τότεναμ – Γουλβς Χ ημίχρονο

Λέστερ – Γουέστ Χαμ Goal/Goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0