Betpost

Έλτσε και Κολωνία έχουν γκολ εκτός έδρας!

Έλτσε και Κολωνία έχουν γκολ εκτός έδρας!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής (11/02) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά εστιάζουμε σε μία αναμέτρηση από την Bundesliga και μία από τη La Liga, ώστε να δώσουμε συνέχεια στο 4/4, το σερί των δύο ημερών που διατηρεί το BETPOST!
Η Σεβίλλη υποδέχεται στην Έλτσε, σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται στο -6 από την κορυφή, αλλά στα τελευταία τρία παιχνίδια τους, έφεραν ισάριθμες ισοπαλίες και έχασαν σημαντικό έδαφος για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης, αφού μετρούν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι πως έχουν χτίσει παράδοση εκτός έδρας, αφού έχουν σκοράρει σε εννιά σερί ματς φέτος, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Αν αναλογιστεί κανείς πως η Έλτσε έχει παρουσιαστεί συνεπής μακριά από το σπίτι της και πως η Σεβίλλη έχει σκοράρει σε κάθε παιχνίδι που έδωσε στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθκουάν, το να σκοράρουν και οι δύο μοιάζει εξαιρετική επιλογή, πόσο μάλλον στην απόδοση που προσφέρεται!
 
Στην έτερή μας επιλογή, εστιάζουμε στην αναμέτρηση της Λειψίας με την Κολωνία. Η ήττα των «ταύρων» από την Μπάγερν Μονάχου δεν αποφεύχθηκε, αλλά δεν ήρθε και με κάτω τα χέρια. Αντιθέτως. Το σύνολο του Ντομένικο Τεντέσκο εμφάνισε την ίδια βελτιωμένη έκδοση που έχει μέσα στο 2022, όπου μέτρησε τέσσερις σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έως ότου έρθει η ήττα με 3-2 (05/02) από τους Βαυαρούς.

Οι «τράγοι» από την άλλη πλευρά, αποδεικνύουν πως είναι ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που με το... σπαθί του πάτησε εξάδα στην Bundesliga, βάζοντας από «κάτω» τη Λειψία. Η Κολωνία παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια εκτός έδρας, αλλά αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον, είναι το γεγονός πως στα πέντε αυτά ματς όχι μόνο σκόραρε, αλλά επιβεβαίωσε και το Goal/Goal. Το «έργο» κρίνεται εξαιρετικά πιθανό να παίξει σε επανάληψη.
 
Πρόταση:
(21:30) Λειψία - Κολωνία 1 & Over 2.5
(22:00) Σεβίλλη - Έλτσε Goal/Goal

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0