Betpost

«Βρέχει» γκολ στο Τορίνο - Βγάζει αντίδραση η Φιορεντίνα!

«Βρέχει» γκολ στο Τορίνο - Βγάζει αντίδραση η Φιορεντίνα!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης (10/02) παρουσιάζει πληθώρα επιλογών, ωστόσο το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στις δύο αναμετρήσεις του Coppa Italia, με στόχο να δώσουμε συνέχεια στο 2/2 που έκανε το BETPOST χθες (09/02)!
Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Σασουόλο στην έδρα της και το momentum την χρίζει ως το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Coppa Italia. Πόσο μάλλον, από τη στιγμή που πρόσθεσε στις τάξεις της τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και αυτός με το... καλημέρα έδειξε τις διαθέσεις του.

Οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν με 2-0 (06/02) της Βερόνα και κατέγραψαν την όγδοη εντός έδρας νίκη τους, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, στα τελευταία δέκα παιχνίδια στο γήπεδο τους. Μάλιστα, από αυτές, μόλις οι δυο συνοδεύτηκαν από το «φτωχό» 1-0. Στις υπόλοιπες έξι, σκόραραν 2 ή περισσότερα γκολ, κάτι που μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να συμβεί και απέναντι στην πάντα επιθετική Σασουόλο, που σε κάθε ματς που έδωσε φέτος ως φιλοξενούμενη, δέχθηκε γκολ!

Ωστόσο, με μοναδική εξαίρεση το τελευταίο της παιχνίδι, την ήττα με 4-0 (06/02) από τη Σαμπντόρια, σε κάθε «έξοδό» της σκόραρε κιόλας, μετρώντας εν ολίγοις, έντεκα συνεχόμενα Goal/Goal εκτός έδρας. Το σερί μπορεί να σταμάτησε στη Σαμπντόρια, αλλά είναι μία καλή βάση για να πιστέψουμε πως μπορεί να βοηθήσει, ώστε επιβεβαιωθεί το Over 2.5.
 
Στην έτερη επιλογή μας, Αταλάντα και Φιορεντίνα αναμετριούνται επίσης για μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι γηπεδούχοι προσφέρονται ως ξεκάθαρο φαβορί, κάτι το οποίο δεν δικαιολογείται εν γένει, παρά τη βαριά ήττα της φιλοξενούμενης στην τελευταία αγωνιστική της Serie A. Ναι, η Φιορεντίνα ηττήθηκε με 3-0 από τη Λάτσιο στο Αρτέμιο Φράνκι, αλλά το τελικό σκορ δεν λέει όλη την αλήθεια. Οι «βιόλα» είχαν καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να δώσουν τελείως διαφορετική τροπή στην αναμέτρηση.

Ωστόσο και σε αυτό το ματς να στηριχθεί κανείς, βλέποντας τα τελευταία αποτελέσματα της Αταλάντα, δεν μπορεί να ισχυριστεί πως βιώνει καλύτερες μέρες. Ηττήθηκε από την Κάλιαρι εντός έδρας κι έφερε δύο «λευκές» ισοπαλίες με Λάτσιο και Ίντερ. Εν ολίγοις, μετρά τρία σερί ματς χωρίς νίκη και η Φιορεντίνα δεν είναι μία τυχαία ομάδα που θα πουλήσει εύκολα την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το ματς είναι περισσότερο ανοικτό από αυτό που δείχνουν οι αποδόσεις και εμείς θα στηρίξουμε τους «βιόλα». Άλλωστε, και απέναντι στη Νάπολι, που την απέκλεισαν μέσα στην έδρα της στον προηγούμενο γύρο, απέδειξαν πως ξέρουν να πηγαίνουν κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.
 
Πρόταση:
(19:00) Αταλάντα - Φιορεντίνα Χ2 (Διπλή ευκαιρία)
(22:00) Γιουβέντους - Σασουόλο 1 & Over 2.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0