Betpost

Γουέστ Χαμ και Φούλαμ για «τρίποντο» με γκολ!

Γουέστ Χαμ και Φούλαμ για «τρίποντο» με γκολ!

Οι επιλογές στο κουπόνι της Τρίτης (08/02) μπορεί να είναι περιορισμένες, αλλά με δράση στην Premier League και την Championship, επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας σε μία δύαδα με εξαιρετική απόδοση!

Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Γουότφορντ στην έδρα της, σε ένα ματς όπου το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Στις τελευταίες πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις, τα «σφυριά» μπορεί να βίωσαν δύο ήττες-σοκ, από Σαουθάμπτον και Λιντς, αλλά στα τέσσερα από αυτά σκόραραν τουλάχιστον δύο φορές. Απέναντι τους θα τεθεί μία ομάδα που αγνοεί τη χαρά της νίκης από τις 20 Νοεμβρίου, όταν και επικράτησε με 4-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έκτοτε, ακολούθησαν 7 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Η διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα, όπου εντοπίζει κανείς τη Γουέστ Χαμ στην 5η θέση, ενώ τη Γουότφορντ στην 21η, μόλις δύο βαθμούς μακριά από την τελευταία, Μπέρνλι. Ο άσος είναι η πιο προφανής επιλογή, αλλά επειδή προσφέρεται σε χαμηλή απόδοση, θα τον συνδυάσουμε με τα γκολ που συνηθίζει να σκοράρει εντός έδρας η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες.

Στην έτερή μας επιλογή, «κατεβαίνουμε» στην Championship, για την αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Μίλγουολ. Το σύνολο του Μάρκο Σίλβα είναι με διαφορά η καλύτερη επιθετικά ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, γεγονός που αποτυπώνεται τόσο στον βαθμολογικό πίνακα, όσο και σε κάθε στατιστική κατηγορία. Παρόλα αυτά, στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Κρέιβεν Κότατζ έχει δεχθεί γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι στις τελευταίες εξορμήσεις τους, το έχουν πράξει τέσσερις φορές και το επιθετικό στυλ της Φούλαμ, σίγουρα θα τους δώσει την ευκαιρία να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η απόδοση στην οποία προσφέρεται ο άσος δεν μας «κλείνει» το μάτι, αλλά αν συνδυαστεί με το Over 2.5, που φαίνεται εξαιρετικά πιθανό να επιβεβαιωθεί, αποκτά άλλη αξία!

Πρόταση:
(21:45) Γουέστ Χαμ – Γουότφορντ 1 & Over 1.5
(21:45) Φούλαμ – Μίλγουολ 1 & Over 2.5
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0