Betpost

«Ξυπνάει» η Έβερτον στο ντεμπούτο του Λάμπαρντ, σκοράρει και στο Έτιχαντ η Φούλαμ!

«Ξυπνάει» η Έβερτον στο ντεμπούτο του Λάμπαρντ, σκοράρει και στο Έτιχαντ η Φούλαμ!
Μετά από ένα ιδανικό 2/2, το οποίο ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία, στρέφουμε την προσοχή μας στα ματς του FACup, ξεχωρίζοντας τις αναμετρήσεις της Έβερτον με την Μπρέντφορντ, στο ντεμπούτο του Φρανκ Λάμπαρντ και της Μάντσεστερ Σίτι με την Φούλαμ!

Μπορεί τις δύο προηγούμενες ημέρες το BETPostνα χαρακτηριζόταν από κάποιου είδους αστοχία, αν αναλογιστεί κανείς πως… χάναμε ένα παιχνίδι που έμοιαζε σίγουρο πως θα μας οδηγήσει στο κέρδος, όμως τώρα το «γούρι» άλλαξε. Η χθεσινή επιτυχία ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία και πλέον, με διαφορετική ψυχολογία, στρέφουμε την προσοχή μας στα ματς του FACup.

Οι αναμετρήσεις στο «Νησί» είναι αναρίθμητες, όμως εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει τις αναμετρήσεις που σε συνδυασμό με καλές αποδόσεις, μας δίνουν στο «πιάτο» την ιδανικά δυάδα.

Αμφότερες λαμβάνουν χώρα την ίδια ώρα (17:00) και είναι η Έβερτον απέναντι στην Μπρέντφορντ και το ματς της Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ απέναντι στην Φούλαμ.

Στην πρώτη περίπτωση, θα στηρίξουμε το ντεμπούτο του Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος ένα χρόνο μετά την απόλυσή του από την Τσέλσι, επιστρέφει στους προπονητικούς πάγκους και φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την «παρθενική» του επικράτηση με τα «ζαχαρωτά».

Η Μπρέντφορντ θα κυνηγήσει το ματς, αλλά πιστεύουμε πως το ντεμπούτο του Άγγλου τεχνικού, σε συνδυασμό με την πρώτη εμφάνιση του Ντέλε Άλι και του Φαν ντε Μπέεκ, θα δώσουν ένα πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, με φόντο το πολυπόθητο… restart.

Την ίδια ώρα, έχουμε και την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Φούλαμ στο Έτιχαντ, σε ένα ματς που υπάρξει ξεκάθαρο φαβορί, το οποίο πιθανότατα θα επιβεβαιωθεί.

Επομένως, θα «κυνηγήσουμε» το να βρει δίχτυα η Φούλαμ, η οποία διαθέτει μάλιστα και την καλύτερη επίθεση συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες επαγγελματικές ομάδες των αγγλικών κατηγοριών.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα προσπαθήσει όσο… μπορεί και το Over 0,5, αναζητώντας το πρώτο της γκολ στο Μάντσεστερ από το 2011, μιας και στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις έμεινε στο «μηδέν».

Πρόταση:

(17:00) Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ Over 0,5 φιλοξενούμενης

(17:00) Έβερτον – Μπρέντφορντ 1

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0