Betpost

«Βρέχει» γκολ στη Μασσαλία – Ο πρώτος λόγος στη Χετάφε!

«Βρέχει» γκολ στη Μασσαλία – Ο πρώτος λόγος στη Χετάφε!

Η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφει, το στοιχηματικό κουπόνι ξαναγεμίζει και εμείς διαλέγουμε δύο σημεία με καλή απόδοση από Ισπανία και Γαλλία!

Η Χετάφε υποδέχεται τη Λεβάντε στην έδρα της, όπου έχει χτίσει ένα εξαιρετικό σερί τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Μετά από πέντε νίκες και μόλις μία ισοπαλία σε αυτές, οι «αθουλόνες» έχουν καταφέρει να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Ακριβώς αντίθετη είναι η πορεία της Λεβάντε, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση και δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ κατάφερε μόλις δύο φορές να γλιτώσει την ήττα. Η επιλογή γίνεται προφανής, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο άσσος προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση.

Στην έτερη επιλογή μας, η Μαρσέιγ υποδέχεται την Ανζέ σε ένα παιχνίδι που αναμένονται γκολ και από τις δύο πλευρές. Οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει να σκοράρουν στα εννιά από τα 11 ματς που έχουν δώσει στην έδρα τους στη φετινή Ligue 1. Ανάλογο σερί έχουν χτίσει μακριά από το «σπίτι» τους και οι  φιλοξενούμενοι, που έχουν σκοράρει στα δέκα από τα 11 ματς! Όλα συνηγορούν στο ότι το Goal/Goal θα επιβεβαιωθεί.

Πρόταση:

(22:00) Μαρσέιγ – Ανζέ Goal/Goal

(22:00) Χετάφε – Λεβάντε 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0