Betpost

Ήρθε η ώρα του Σαλάχ, προκρίνεται στον ημιτελικό η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ήρθε η ώρα του Σαλάχ, προκρίνεται στον ημιτελικό η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η μεγάλη ώρα για την Αίγυπτο είναι γεγονός, με την ομάδα του Μοχάμεντ Σαλάχ να βρίσκεται στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα και να φιλοδοξεί να συνεχίσει την πορεία της, ώστε να τεθεί αντιμέτωπη με την Σενεγάλη του Σαντιό Μανέ. Την ίδια ώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αθλέτικ Μπιλμπάο και να προκριθεί στους «4» του Κόπα ντελ Ρέι!

Μπορεί οι προβλέψεις μας στην Championship να μην απείχαν πολύ από το να γίνουν πραγματικότητα χθες (2/2), όμως η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο 4ο λεπτό της συνάντησης η Ντέρμπι, δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη απέναντι στην «μαχητική» Χάντερσφιλντ, την ώρα που η Κάρντιφ δεν ηττήθηκε απέναντι στην Μπάρνσλεϊ μακριά από το «σπίτι» της.

Ωστόσο, το ½ της προηγούμενης ημέρας, μας δίνει κίνητρο να επιστρέψουμε άμεσα στο γνωστό… απόλυτο, επιλέγοντας δύο αναμετρήσεις που αναμένεται να οδηγήσουν τους νικητές στον τελικό και τον ημιτελικό του εκάστοτε θεσμού.

Πρώτη μας επιλογή είναι η… Αίγυπτος του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος απέχει μόλις ένα βήμα από τον τελικό του Κόπα Άφρικα, έχοντας αποδειχθεί ο απόλυτος ηγέτης και με την φανέλα της χώρας του.

Ως στιγμής είναι εξαιρετικός και θεωρούμε πως ο επιθετικός της Λίβερπουλ, θα βρει μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής απέναντι στο Καμερούν, για να συναντήσει στον τελικό τον Σαντιό Μανέ και να διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο με την χώρα του, μετά από 12 χρόνια!

Την ίδια ώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης συναντά και πάλι την Αθλέτικ Μπιλμπάο, μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες απέναντί της σε όλες τις διοργανώσεις. Κορυφαία εξ’ αυτών ήταν η κατάκτηση του Σούπερ Καπ  πριν από 20 ημέρες περίπου, την ώρα που και στο επικείμενο, μεταξύ τους παιχνίδι, το διακύδευμα είναι μία θέση στους «4» του Κόπα ντελ Ρέι.

Αμφότερες, έχουν ως στόχο να το διεκδικήσουν, αλλά θεωρούμε πως η εμπειρία της Ρεάλ και το καλό «φεγγάρι» στο οποίο βρίσκεται, θα μπορέσουν εύκολα ή δύσκολα να της χαρίσουν ένα σημαντικό «διπλό», που θα σηματοδοτήσει και… πρόκριση!

Πρόταση:

(21:00) Καμερούν – Αίγυπτος Πρόκριση φιλοξενούμενης

(22:30) Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0