Betpost

Θέλει ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα η Ντέρμπι, συνεχίζει την εκτός έδρας παράδοση η Κάρντιφ!

Θέλει ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα η Ντέρμπι, συνεχίζει την εκτός έδρας παράδοση η Κάρντιφ!
Μπορεί η Σουόνσι χθες (1/2) να μην μας έκανε το χατίρι για να ξεκινήσει καλά ο μήνας, όμως η Championshipείναι ένα πρωτάθλημα που πολλές φορές μας έχει δικαιώσει για την επιλογή μας να το διαλέξουμε. Συνεπώς, θα κινηθούμε και πάλι προς τα εκεί, στηρίζοντας τις Ντέρμπι και Κάρντιφ που αγωνίζονται μακριά από το σπίτι τους!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η δεύτερη ημέρα του Φεβρουαρίου, η οποία «οφείλει» σιγά-σιγά να μας προετοιμάσει για το Σαββατοκύριακο, με τους… φίλους μας τους Άγγλους να συνεχίζουν τον δικό τους μαραθώνιο αδιάκοπα.

Οδεύουμε προς την Championship, όπου και πάλι υπάρχουν δύο αναμετρήσεις που αδιαμφισβήτητα μας προσελκύουν το ενδιαφέρον. Αυτές είναι η εξόρμηση της Κάρντιφ στην έδρα της Μπάρνσλεϊ και το κομβικό ματς της Ντέρμπι με αντίπαλο την Χάντερσφιλντ. Δύο κρίσιμα παιχνίδια, που ενδέχεται να παίξουν τον ρόλο τους στο τέλος της σεζόν.

Πώς θα μπορούσαμε λοιπόν να μη στηρίξουμε την ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ, η οποία πριν από μερικές ημέρες, ισοφάρισε σε έξι λεπτά την Μπέρμιγχαμ και παρέμεινε σε τροχιά διεκδίκησης της σωτηρίας;

Δεν ηττήθηκε στο «σπίτι» της, αλλά δεδομένα χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα και σε κάποια εξόρμησή της, με την έδρα της Χάντερσφιλντ να μην αποτελεί απλή υπόθεση, αλλά την παράδοση να δημιουργεί προσδοκίες. Δεν θα χάσει εύκολα η Ντέρμπι, στηρίζουμε το πάθος των ποδοσφαιριστών και του προπονητή της, που δεν την άφησε για την Έβερτον, αλλά έχει την ευκαιρία να μειώσει στο -4 την διαφορά από την ζώνη της «σωτηρίας».

Με ανάλογο τρόπο σκέψης, θα στηρίξουμε και πάλι τον φιλοξενούμενο στο παιχνίδι της Μπάρνσλεϊ με την Κάρντιφ, όπου αν αναλογιστεί κανείς την παράδοση θα αντιληφθεί πως αυτό είναι ένα ματς που οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν ως κάποιο που μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, μιας και δεν το έχουν καταφέρει από το 2009.

Συνεπώς, θα πάμε με την λογική της διατήρησης της παράδοσης από την Κάρντιφ, με την Μπάρνσλεϊ να διαθέτει και την δεύτερη χειρότερη έδρα του πρωταθλήματος, ούσα η μόνη ομάδα με μονοψήφιο αριθμό τερμάτων στο «σπίτι» της. Αντιθέτως, η Κάρντιφ σκοράρει πολύ εκτός έδρας (19 γκολ), με αποτέλεσμα να μας προσελκύει το ενδιαφέρον να την στηρίξουμε…

Πρόταση:

(21:45) Μπάρνσλεϊ – Κάρντιφ Χ2 (διπλή ευκαιρία)

(21:45) Χάντερσφιλντ – Ντέρμπι Χ2 (διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0