Betpost

Με την ορμή του Παναθηναϊκού και της Γουίγκαν!

Με την ορμή του Παναθηναϊκού και της Γουίγκαν!
Το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου (29/01) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά ένα σημείο από τη Super League κι ένα από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας, έχουν αξία!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Ωστόσο, εντός έδρας το «τριφύλλι» μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετρά έξι νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια στο Απόστολος Νικολαΐδης, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με το μόνο ματς που δεν πήρε το τρίποντο να είναι το 0-0 (16/01) με τον Ολυμπιακό. Το εντυπωσιακό σε αυτό το σερί; Έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, στο ματς Κυπέλλου με τον Βόλο (01/12)!
 
Από την άλλη, παρότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι κι αυτός εξαιρετικός στην έδρα του, μακριά από αυτήν αντιμετωπίζει προβλήματα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μακριά από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης δεν έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές, δίνοντας τον πρώτο λόγο στον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Παναθηναϊκό!
 
Κάτι ανάλογο εντοπίζουμε και στην αναμέτρηση της Τσέλτεναμ με την πρωτοπόρο στη League One, Γουίγκαν! Η πρώτη αγωνίζεται στην έδρα της, στην οποία μετρά πέντε ματς χωρίς νίκη σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν «χτίσει» ένα τρελό σερί μακριά από το σπίτι τους.

Πιο συγκεκριμένα, μετρούν δώδεκα (!) συνεχόμενα ματς αήττητοι με τα 9 από αυτά να είναι νίκες! Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων καθρεπτίζεται και στον βαθμολογικό πίνακα, όπου η Γουίγκαν είναι πρώτη, ενώ η Τσέλτσεναμ 18η, καθιστώντας το «διπλό» ως μία προφανή επιλογή.
 
Πρόταση:
(15:00) Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 1
(17:00) Τσέλτεναμ - Γουίγκαν 2

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0