Betpost

Γκολ και θέαμα στην Championship, συνεχίζει το σερί η Βαγιαδολίδ!

Γκολ και θέαμα στην Championship, συνεχίζει το σερί η Βαγιαδολίδ!
Το εξαιρετικό, χθεσινό 2/2 του BETPostσυνεχίζεται και σήμερα, με την Χάντερσφιλντ να υποδέχεται την Στόουκ, σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ από αμφότερες, την ώρα που η Βαγιαδολίδ φιλοξενεί την Σπόρτινγκ Χιχόν, για να αποδείξει τον λόγο που διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε το BETPostνα οδηγηθούμε στο καλύτερο… τριήμερο της εβδομάδας, με την χθεσινή (27/1) επιτυχία να φέρει την υπογραφή του Εκουαδόρ, που κόντραρε στα ίσια την Βραζιλία και διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Πλέον, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στρέφουμε την προσοχή μας σε δύο αναμετρήσεις, που φιγουράρουν στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας, αλλά και στην αντίστοιχη της Ισπανίας.

Η πρώτη είναι αυτή ανάμεσα στην Χάντερσφιλντ και την Στόουκ. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την 6η καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος, με 19-15 γκολ υπέρ τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και έχουν συγκεντρώσει μόλις τέσσερις λιγότερους βαθμούς μακριά από το Μπριτάνια από ότι σε αυτό.

Γενικότερα, προβλέπουμε ένα ενενηντάλεπτο που θα αξίζει την προσοχή μας, με γκολ και θέαμα από αμφότερες, με αποτέλεσμα να επιλέξουμε το Goal/Goalπου έχει επιβεβαιωθεί και στα τρία τελευταία ματς τους στο εν λόγω γήπεδο.

Όσον αφορά την δεύτερη επιλογή μας, αυτή αφορά την αναμέτρηση ανάμεσα στην Βαγιαδολίδ και την Σπόρτινγκ Χιχόν. Η πρώτη βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας χάσει μόνο ένα παιχνίδι στο «σπίτι» της, η Χιχόν δεν πραγματοποιεί καλή χρονιά, ούσα στην 13η θέση και αυτή την φορά θα στηρίξουμε την γηπεδούχο.

Η «παράδοση» αποτελεί κριτήριο, ενώ και το ρεκόρ της Βαγιαδολίδ στην έδρα της με οκτώ νίκες σε εννιά ματς, αναδεικνύει τις βλέψεις της για άνοδο.

Πρόταση:

(21:45) Χάντερσφιλντ – Στόουκ Goal/Goal

(22:00) Βαγιαδολίδ – Σπόρτινγκ Χιχόν 1

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0