Betpost

Τα trends που επιβεβαιώνονται κάθε… Σαββατοκύριακο: Λατρεύει το Under η Γουλβς, πληρώνουν τα κόρνερ της Σίτι, «κιτρινίζεται» πολύ η Βαλένθια!

Τα trends που επιβεβαιώνονται κάθε… Σαββατοκύριακο: Λατρεύει το Under η Γουλβς, πληρώνουν τα κόρνερ της Σίτι, «κιτρινίζεται» πολύ η Βαλένθια!

Μπορεί οι προβλέψεις του BET Post να επιβεβαιώνονται κατά γενική ομολογία στην πλειοψηφία τους, αλλά έχουμε σκεφτεί ποτέ ποιες είναι οι ομάδες που συνηθίζουν να επιβεβαιώνουν τα δικά τους στατιστικά, κάνοντας πιο εύκολο και το δικό μας έργο; Σίγουρα μπαίνουν στην συζήτηση Γουλβς και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ από την Serie A η Λάτσιο εξακολουθεί να αγωνίζεται επιθετικά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το BET Post, με τις χθεσινές (26/1) προβλέψεις να μην επιβεβαιώνονται για… λίγο, μιας και η Σεντ Ετιέν έκανε την δουλειά της, αλλά η Γουέστ Μπρομ γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Χόθορνς από την Πρέστον στον 21ο αιώνα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αναλογικά με τα στατιστικά τους, αλλά δύο οργανωμένες επιθέσεις των φιλοξενούμενων ήταν αρκετές για να αναιρεθεί η παράδοση και να «σπάσει» μία κυριαρχία της Γουέστ Μπρομ που κρατούσε σε ολόκληρη τη νέα χιλιετία.

Προχωρώντας όμως, καλό θα ήταν να παραθέσουμε κάποια διαφορετικά στοιχεία που συνήθως επιβεβαιώνονται και θα ήταν χρήσιμο να γίνουν γνωστά, έχοντας επιλέξει ομάδες από την Premier League και την Serie A, που συνήθως προτείνονται και στις καθιερωμένες δυάδες της στήλης μας.

Ξεκινάμε από την Γουλβς. Την ομάδα του Μπρούνο Λάζε, η οποία δεν ξεκίνησε θετικά στην έναρξη της σεζόν, μετρώντας τρεις ήττες, τρία γκολ παθητικό και κανένα υπέρ της, αλλά έμοιαζε βαθμολογικά βέβαιο, αναλογικά με την εικόνα της, πως θα βελτιώσει την συγκομιδή της.

Ανέβασε την απόδοσή της, στηρίχθηκε στην άμυνά της και πλέον βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας, έχοντας «γράψει» και ιστορία, μιας και καμία ομάδα δεν έχει συγκεντρώσει ποτέ στην 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τόσους βαθμούς, με τόσα λίγα γκολ υπέρ της.

Είναι φανερό πως ο τρόπος παιχνιδιού της, στηρίζεται αποκλειστικά στην ανασταλτική της λειτουργία. Ο Σα έχει αποδειχθεί εξαιρετική μεταγραφή, ο Κόαντι είναι σταθερότατος, Νέβες και Μουτίνιο κάνουν εκπληκτικά την δουλειά τους και μπροστά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, λύση βρίσκεται!

Κάπως έτσι, οι «λύκοι» μπόρεσαν να ξεχάσουν εύκολα τον Νούνο Εσπιρίτο, μετρώντας 16 under 2,5 στην χρονιά σε 21 αναμετρήσεις, ξεπερνώντας το 75% σε ποσοστό.

Κάτι ανάλογο, από την αντίστροφη όμως πλευρά, συμβαίνει με τη Μάντσεστερ Σίτι, που βρίσκεται στο +9 από την Λίβερπουλ με ματς περισσότερο και διακρίνεται για τις επιθετικές αρετές της, ούσα η δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία.

Οι επιθέσεις της είναι μαζικές, τα γκολ που έχει πάρει από τους ακραίους επιθετικούς της έχουν διαδραματίσει τον ρόλο τους, ενώ η επιθυμία της να αγωνιστεί από τα άκρα, της έχει αποφέρει και πολλά κόρνερ. Για την ακρίβεια, το -3 handicap κόρνερ της Μάντσεστερ Σίτι έχει επιβεβαιωθεί σε 10 από τα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και οι «πολίτες» συνεχίζουν αμέριμνοι την πορεία τους προς την κατάκτηση του τίτλου.

Αλλάζοντας λίγο πρωτάθλημα και προσπερνώντας την αντίστοιχη ικανότητα της Σουόνσι στην Championship με τις στατικές μπάλες, περνάμε στα over 2,5 των Μπάγερν Μονάχου και Λάτσιο. Αμφότερες «αγγίζουν» ένα ποσοστό της τάξεως του 85% κατά μέσο όρο, ενώ και η επίθεση της Σασουόλο είναι «καυτή», μετρώντας δύο γκολ ανά ματς στις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Τέλος, όσον αφορά την πιο «σκληρή» ομάδα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, αυτή είναι σίγουρα η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» αγωνίζονται με πάθος, πράγμα που μετουσιώνεται σε πολλές κίτρινες κάρτες, με το 95% των αναμετρήσεών τους να ολοκληρώνεται με τους… μισούς ποδοσφαιριστές τους «κιτρινισμένους».

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0