Betpost

Συνεχίζει την φοβερή παράδοση η Γουέστ Μπρομ, σκοράρει η Σεντ Ετιέν!

Συνεχίζει την φοβερή παράδοση η Γουέστ Μπρομ, σκοράρει η Σεντ Ετιέν!
Την φοβερή παράδοση που την χαρακτηρίζει απέναντι στην Πρέστον φαίνεται πως μπορεί να συνεχίσει η Γουέστ Μπρομ, την ώρα που η Σεντ Ετιέν έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Ανζέρ, αλλά η έδρα της αντιπάλου της ενδείκνυται για ένα εκτός έδρας γκολ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον προμηνύεται ακόμη μία ημέρα για το BETPost, το οποίο έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του τις τελευταίες δύο εβδομάδες και φαίνεται πως έχει βρει για ακόμη μία φορά τις δύο αναμετρήσεις που έχουν την δυνατότητα να μας οδηγήσουν σε στοιχηματισμό και… κέρδος!

Σήμερα (26/1), με την PremierLeagueνα κάνει διάλλειμα και το Κύπελλο Ελλάδος να κάνει την εμφάνισή του, εμείς θα κινηθούμε διαφορετικά, επιλέγοντας το πρωτάθλημα της Γαλλίας και αυτό της Championship!

Ποια ματς μας κέντρισαν λοιπόν το ενδιαφέρον; Αρχικά, αυτό της Γουέστ Μπρομ με την Πρέστον, με την παράδοση της γηπεδούχου να είναι εντυπωσιακή, μετρώντας 100% ποσοστό επιτυχίας.

Έχει καταγράψει 8 συνεχόμενες νίκες από το 2000 και έπειτα και το γεγονός πως διαθέτει και την 3η καλύτερη έδρα στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας, μας κάνει να την στηρίξουμε για 9η συνεχόμενη σεζόν.

Όσον αφορά την παράδοση της Σεντ Ετιέν, η προσοχή μας στρέφεται στο γεγονός πως η Ανζέρ δέχεται γκολ στο «σπίτι» της, δίχως να είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη. Δεν κατορθώνει να διατηρήσει το «μηδέν», οι φιλοξενούμενοι έχουν κίνητρο, είναι επικίνδυνοι και δεδομένα στοχεύουν σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, προκειμένου να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στις τρεις από τις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της, η Σεντ Ετιέν βρήκε δίχτυα, πέρυσι κέρδισε και εμείς θα επιλέξουμε ένα γκολ δικό της, με την περσινή της νίκη να αποτελεί οδηγό και για την φετινή, δύσκολη σεζόν που διανύει…

Πρόβλεψη:

(20:00) Ανζέρ – Σεντ Ετιέν Over 0,5 φιλοξενούμενης

(22:00) Γουέστ Μπρομ – Πρέστον 1

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0