Betpost

Με την ορμή της ΚΠΡ και τα γκολ, στις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας!

Με την ορμή της ΚΠΡ και τα γκολ, στις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας!
Με το Betpost να μετρά 4/4, μετά και τη χθεσινή επιτυχία, επιχειρούμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί. Τι κι αν απουσιάζουν τα μεγάλα ονόματα από το κουπόνι της Τρίτης (25/01); Στρέφουμε το βλέμμα μας σε Championship και League One
 
Η ΚΠΡ υποδέχεται τη Σουόνσι σε μια αναμέτρηση που ξυπνά μνήμες από τα χρόνια των δύο ομάδων στην Premier League. Ωστόσο, μια από τις δύο διάγει φέτος πορεία επιστροφής προς τα μεγάλα σαλόνια και αυτή είναι η γηπεδούχος. 
 
Στα τελευταία δέκα ματς της στο πρωτάθλημα, μέτρα επτά νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες. Η διαφορά στην απόδοση των δύο ομάδων φαίνεται ξεκάθαρα και από τον βαθμολογικό πίνακα, όπου συναντά κανείς την ΚΠΡ στην τέταρτη θέση, ενώ τη Σουόνσι στη 17η. 
 
Η νίκη δεν θα είναι εύκολη. Οι "κύκνοι" είναι μια σκληρή ομάδα, αλλά προσφέρεται σε τέτοια απόδοση ο άσος, που έχει αξία να στηριχτούμε στο momentum της γηπεδούχου. 
 
Στην έτερη επιλογή, κατεβαίνουμε μια κατηγορία, για να βρούμε το παιχνίδι της Μπάρτον με τη Μίλτον Κέινς Ντονς. Καμία από τις δύο δεν φημίζεται για την αμυντική της λειτουργία, αφού δέχονται τουλάχιστον ένα γκολ -κατά μέσο όρο- ανά ματς.

Μια γρήγορη ματιά στα έξι τελευταία παιχνίδια της γηπεδούχου, δείχνουν την αγάπη της για το Goal/Goal, αφού το επιβεβαίωσε σε κάθε ματς! 
 
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει γκολ στα επτά τελευταία ματς που έπαιξαν μακριά από την έδρα τους στη League One, ενώ η Μπάρτον στα πέντε τελευταία εντός. Η επιλογή γίνεται προφανής.
 
Πρόταση:
(21:45) ΚΠΡ - Σουόνσι 1
(21:45) Μπάρτον - Μίλτον Κέινς Ντονς Goal/Goal

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0