Betpost

Παίρνει το τρίποντο ο Αστέρας Τρίπολης, σκοράρει και δεν… χάνει η Μπλάκμπερν!

Παίρνει το τρίποντο ο Αστέρας Τρίπολης, σκοράρει και δεν… χάνει η Μπλάκμπερν!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι αναμετρήσεις που ακολουθούν το Σαββατοκύριακο για το BET Post, καθώς μετά το χθεσινό 2/2 και το απόλυτο, στρέφουμε την προσοχή μας στην Super League και την Championship!

Το 2/2 της Κυριακής ανέβασε σαφώς την ψυχολογία μας, καθώς το Σάββατο η Έβερτον δεν μας έκανε το χατίρι και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στις αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Ποιες είναι αυτές; Στην προκειμένη περίπτωση επιλέγουμε δύο και είναι το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Απόλλων Σμύρνης και αυτό της Μπλάκμπερν με την Μίντλεσμπρο, στην έδρα της πρώτης.

Ξεκινώντας την συζήτηση από την αναμέτρηση της Τρίπολης, η φόρμα των ομάδων και η παράδοση που τις χαρακτηρίζει, θεωρούμε πως είναι αποδεκτά επιχειρήματα για να ποντάρουμε στον άσσο του Αστέρα, σε μία έδρα που συνηθίζει να παίρνει αποτελέσματα.

Μετρά επτά νίκες στις οκτώ τελευταίες φορές που φιλοξένησε τον Απόλλωνα, ενώ με μία ενδεχόμενη επικράτηση, προσπερνά τον Άρη, φτάνει τον ΟΦΗ και επιστρέφει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Το κίνητρο είναι μεγάλο, θα το στηρίξουμε και θα οδηγηθούμε στη νίκη της ομάδας του Ράσταβατς.

Λίγο αργότερα, ακολουθεί μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της Championship, με την Μπλάκμπερν να υποδέχεται την Μίντλεσμπρο, σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Στόχος για τους γηπεδούχους είναι το τρίποντο, διαθέτουν την δεύτερη καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα την καλύτερη επίθεση στο «σπίτι» τους, μετά την Φούλαμ. Αντιστοίχως, η Μίντλεσμπρο εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο κυνική, μιας και έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς σε 12 ματς, σκοράρει 11 γκολ και δέχεται ένα περισσότερο, με άμεση συνέπεια να οδηγηθούμε στο  των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με το… γκολ τους!

Πρόταση:

(19:30) Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 1

(21:45) Μπλάκμπερν – Μίντλεσμπρο 1Χ (διπλή ευκαιρία) και over 0,5 γηπεδούχου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0