Betpost

Αντέχει η Γιουβέντους, για το «διπλό» η Μπαρτσελόνα!

Αντέχει η Γιουβέντους, για το «διπλό» η Μπαρτσελόνα!
Με τα πρωταθλήματα σε πλήρη δράση και το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής (23/01) πλήρες από παιχνίδια με ενδιαφέρον, ξεχωρίζουμε το μεγάλο ιταλικό ντέρμπι και την αναγκαιότητα της Μπαρτσελόνα να πάρει βαθμούς.
Η Μίλαν υποδέχεται τη Γιουβέντους στο Σαν Σίρο σε ένα παιχνίδι do-or-die για τη «Γηραιά Κυρία». Χτίζοντας ένα μεγάλο αήττητο σερί στο ιταλικό πρωτάθλημα από τα τέλη Νοεμβρίου έως σήμερα, έχει καταφέρει να βρίσκεται στο -7 από τη δεύτερη θέση, παρά το πάρα πολύ κακό της ξεκίνημα στη σεζόν.

Το κίνητρο είναι πολύ υψηλό, μία νίκη θα ήταν το ιδανικό σενάριο, αλλά και το να μην ηττηθεί ικανοποιεί ως απόδοση. Η συγκυρία, άλλωστε, είναι ευνοϊκή, αφού βρίσκει τη Μίλαν να προέρχεται από μία ήττα-σοκ κόντρα στη Σπέτσια (17/01, 2-1) που απέδειξε πως η έδρα της δεν είναι «κάστρο».
 
Μία συγκυρία προσπαθεί να εκμεταλλευθεί και η Μπαρτσελόνα. Στην έδρα της Αλαβές γυρεύει ένα τρίποντο που θα τονώσει την πεσμένη της ψυχολογία, μετά τον αποκλεισμό στο Copa del Rey. Η γηπεδούχος ομάδα πληροί τις «προϋποθέσεις»: μετρά ενάμιση μήνα χωρίς νίκη, διάστημα στο οποίο σημείωσε πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες. 
 
Ναι, οι «μπλαουγκράνα» έχουν οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο έχουν την ποιότητα για να βγουν από το αδιέξοδο και το «διπλό» από την απόδοση στην οποία προσφέρεται, σε συνδυασμό με την κάκιστη εικόνα της Αλαβές, κρίνεται ως εξαιρετική, για αυτό και την επιλέγουμε.
 
Πρόταση:
(21:45) Μίλαν - Γιουβέντους Χ2 (διπλή ευκαιρία)
(22:00) Αλαβές - Μπαρτσελόνα 2
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0