Betpost

Σκοράρει η Μπρέντφορντ κόντρα στην Γουλβς, έχουμε γκολ στο Έβερτον – Άστον Βίλα!

Σκοράρει η Μπρέντφορντ κόντρα στην Γουλβς, έχουμε γκολ στο Έβερτον – Άστον Βίλα!

Ιδιαίτερα παραγωγική αναμένεται να είναι και η επικείμενη αγωνιστική της PremierLeague, όπως άλλωστε συνηθίζεται, δίνοντας βάση στην αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με την εξαιρετική Γουλβς και στην Έβερτον του Ντάνκαν Φέργκιουσον με την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ.

Σαββατοκύριακο σημαίνει… στοίχημα και PremierLeagueσημαίνει… κέρδος. Εκεί έχουμε καταλήξει, αναλογικά με τις επιτυχημένες προβλέψεις στην συντριπτική τους πλειοψηφία στο αγγλικό ποδόσφαιρο, με το BETPostνα ξεχωρίζει και πάλι δύο αναμετρήσεις από το «Νησί».

Ποιες είναι αυτές; Αρχικά, στρέφουμε την προσοχή μας στο πρώτο ματς της ημέρας για τους Άγγλους, αυτό ανάμεσα στην Έβερτον και την Άστον Βίλα. Τα «ζαχαρωτά» δίνουν το πρώτο παιχνίδι τους φέτος, δίχως τον Ράφα Μπενίτεθ στην τεχνική τους ηγεσία, ενώ η Άστον Βίλα φιλοδοξεί να συνεχίσει θετικά, υπό τις οδηγίες του Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Ντάνκαν Φέργκιουσον είναι ο υπηρεσιακός προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της Έβερτον για δεύτερη φορά στην καριέρα του, με την πρώτη του θητεία να είναι εξαιρετική, καθώς δεν ηττήθηκε από Τσέλσι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας και την παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων, θα επιλέξουμε τα… πολλά γκολ εκατέροθεν. Η Έβερτον θα προσπαθήσει να επιτεθεί πιο ορθολογικά, η ποιότητα της Βίλα μπροστά είναι δεδομένη και εμείς θα «πάμε» με το Goal/Goalπου πιθανότατα είναι ικανό να μας οδηγήσει στη… νίκη.

Λίγο αργότερα, ανάλογα θα κινηθούμε και στην αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με την Γουλβς, κυνηγώντας το γκολ των «μελισσών». Η εικόνα της ομάδας του Τόμας Φρανκ στην έδρα της είναι εξαιρετική, η Γουλβς διαθέτει ναι μεν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος στα 5 τελευταία ματς, αλλά ουδείς γνωρίζει για πόσο θα κρατήσει αυτό.

Ο Ζοσέ Σα είναι εξαιρετικός, αλλά αν δει κανείς την εμφάνιση της Μπρέντφορντ στο «σπίτι» της στο πρόσφατο ματς που ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα αντιληφθεί γιατί στηρίζουμε το Over 0,5 των γηπεδούχων!

Πρόταση:

(14:30) Έβερτον – Άστον Βίλα Goal/Goal

(17:00) Μπρέντφορντ – Γουλβς Over 0,5 γηπεδούχου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0