Betpost

Με τα γκολ στο Μεστάγια και στο Κύπελλο Γερμανίας!

Με τα γκολ στο Μεστάγια και στο Κύπελλο Γερμανίας!

Η χθεσινή δυάδα του Betpost, που τις τελευταίες οκτώ ημέρες έχει 15/16 επιτυχημένες προβλέψεις, πέρασε εύκολα και με το κουπόνι της Τετάρτης (19/01) πλήρες, στοχεύουμε σε ένα νέο σερί!

Το Ανόβερο υποδέχεται τη Γκλάντμπαχ στη HDI-Arena με μόνο στόχο την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι αναμένεται ιδιαίτερα ανοιχτό.

Στα δέκα τελευταία παιχνίδια το Ανόβερο έχει βρει οκτώ φορές δίχτυα και παρότι διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσεις στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, δείχνει τρομερή συνέπεια στο σκοράρισμα, από τα τέλη Οκτώβρη κι έπειτα.

Η φιλοξενούμενη Γκλάντμπαχ, από την άλλη, και σκοράρει πολύ, και δέχεται πολλά γκολ. Στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της, έχει βρει 10 φορές δίχτυα, ενώ μετρά πέντε σερί εκτός έδρας ματς που σκοράρει, κάνοντας το Goal/Goal να μοιάζει προφανής επιλογής.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και στο έτερο ματς που έχουμε επιλέξει, όπου η Βαλένθια υποδέχεται τη Σεβίλλη.

Οι «νυχτερίδες» μετρούν δέκα σερί ματς που δεν έχουν σταματήσει να σκοράρουν, δείχνοντας γενικότερα σημάδια ανάκαμψης στον τρόπο παιχνιδιού τους. Από την άλλη πλευρά, οι Ανδαλουσιανοί έχουν βρει γκολ στα εννέα από τα δέκα τελευταία τους ματς.

Με δεδομένο πως η Βαλένθια δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια της στη La Liga, μάλλον το «έργο» θα παίξει σε… επανάληψη.

Πρόταση:

(19:30) Ανόβερο – Γκλάντμπαχ Goal/Goal

(22:30) Βαλένθια – Σεβίλλη Goal/Goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0