Betpost

Βρίσκει γκολ η Μπράιτον με την Τσέλσι, σκοράρει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας!

Βρίσκει γκολ η Μπράιτον με την Τσέλσι, σκοράρει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας!

Μπορεί το σερί του Bet Post να διεκόπη για μία ημέρα, αλλά ουδείς μπορεί να αντιστρέψει την ψυχολογία που έχει προκύψει την τελευταία εβδομάδα μετά τα έξι σερί «ταμεία». Οι Άγγλοι δεν σταματούν, συνεχίζουν να αγωνίζονται και εμείς στρέφουμε την προσοχή μας στην Τσέλσι και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Μιλάμε για 12 διαδοχικές επιτυχημένες προβλέψεις. Εκεί έφτασε το σερί του BET Post. Το μεγαλύτερο βεβαίως επιτυχημένο σερί, με την Δευτέρα να μας το «σπάει» και τους Ιταλούς να μην μας επιβεβαιώνουν στο έπακρο.

Ωστόσο, οι Άγγλοι μπορούν να μας δώσουν και πάλι ένα ωραίο 2/2, πράγμα που συνηθίζουν άλλωστε την τελευταία εβδομάδα. Αυτή την φορά επιλέγουμε ένα ματς από την Premier League και ένα ματς από την Championship, έχοντας εικόνα και από τις δύο αναμετρήσεις.

Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για το Μπράιτον – Τσέλσι. Το μοναδικό ματς που λαμβάνει χώρα στο κορυφαίο επίπεδο στο «Νησί» σήμερα (18/1), με το Άμεξ να ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, μιας και η Μπράιτον στο Στάμφορντ Μπριτζ δεν «λύγισε».

Είναι ανεβασμένη, θα ψάξει την ευκαιρία της, την ώρα που η Τσέλσι μοιάζει σιγά σιγά να ξεμένει από κίνητρα. Ηττήθηκε με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται στο -14 από τους «πολίτες» με ίδια ματς και το ματς με την Μπράιτον δεν μοιάζει και το ιδανικότερο για… λύτρωση.

Θεωρούμε πως η ομάδα του Πότερ θα βρει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το έκανε σε πέντε σερί ματς και πιθανότατα η ανασταλτική λειτουργία των «μπλε» θα φανεί και πάλι πως μόνο άτρωτη δεν είναι. Στο Άμεξ άλλωστε, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους, το Goal/Goal έχει επιβεβαιωθεί με χαρακτηριστική ευκολία.

Όσον αφορά την δεύτερη συνάντηση, επιλέγουμε την αναμέτρηση της Πρέστον με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και είμαστε πεπεισμένοι πως οι φιλοξενούμενοι θα βρουν γκολ, στην δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρησή τους.

Η ήττα από την Ντέρμπι θεωρητικά τους έχει πεισμώσει, φάσεις δημιουργούν, είναι η 6η καλύτερη ομάδα μακριά από το «σπίτι» της και συναντά την Πρέστον που εν γένει δεν διατηρεί εύκολα το «μηδέν». Ποντάρουμε στην εμπειρία της Σέφιλντ και στο γεγονός πως στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους, σκοράρει…

Πρόταση:

(21:45) Πρέστον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Over 0,5 φιλοξενούμενης

(22:00) Μπράιτον – Τσέλσι Over 0,5 γηπεδούχου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0