Betpost

Νίκη πρωτιάς για Μίλαν και εξάδας για Φιορεντίνα!

Νίκη πρωτιάς για Μίλαν και εξάδας για Φιορεντίνα!
Το σερί επιτυχημένων προβλέψεων του Betpost βρίσκεται στο 6/6 και με τις σημερινές (17/01) μας επιλογές από τη Serie A, θέλουμε να κλείσουμε μία εβδομάδα γεμάτη... ταμεία!
Η Μίλαν υποδέχεται τη Σπέτσια σε ένα παιχνίδι όπου το φαβορί για την επικράτηση είναι ξεκάθαρο. Οι «ροσονέρι» προέρχονται από ένα σερί τριών νικών, στις οποίες βρήκαν τουλάχιστον τρία γκολ. Συνολικά στα τελευταία τρία ματς το σύνολο του Στέφανο Πιόλι έχει πετύχει δέκα γκολ, με την εντός έδρας νίκη επί της Ρόμα με 3-1 (06/01) να ξεχωρίζει.
 
Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα, όπου η Μίλαν βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ, ενώ η Σπέτσια απέχει δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το κίνητρο είναι υψηλό για τους «ροσονέρι», αφού αν επικρατήσουν, περνούν μόνοι πρώτοι στη Serie A, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.
 
Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σημάδια ανάκαμψης στα τρία τελευταία παιχνίδια, αφού κέρδισαν τα δύο και σκόραραν και στα τρία. Μπορεί μία επικράτηση στο Σαν Σίρο να μοιάζει απίθανη, αλλά το να βρουν ένα γκολ για να βοηθήσουν στην επιβεβαίωση του Over 2.5, μοιάζει πιθανό.
 
Στην έτερη επιλογή μας, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Τζένοα στο Αρτέμιο Φράνκι. Η φιλοξενούμενη ομάδα είναι μία από τις χειρότερες της Serie A, κάτι που αποτυπώνεται και στη φόρμα της. Η τελευταία -και μόνη- φορά που γεύτηκε τη χαρά της νίκης φέτος, ήταν στις 12 Σεπτεμβρίου του 2021! Δέχεται 1.9 γκολ κατά μέσο ανά παιχνίδι, και παρότι η Φιορεντίνα έρχεται από το ισχυρό «χαστούκι» που δέχτηκε απέναντι στην Τορίνο, αναμένεται να πάρει τη νίκη με περισσότερα από ένα γκολ. 
 
Ίσως το «σοκ» να της κάνει καλό και να την φέρει ξανά στην πρώτη εξάδα. Άλλωστε, με την πρόκριση στα ημιτελικά του Coppa Italia, απέναντι στη Νάπολι, έδειξε να το ξεπερνά.
 
Πρόταση:
(19:30) Μίλαν - Σπέτσια 1 & Over 2.5
(21:45) Φιορεντίνα - Τζένοα 1 & Over 1.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0