Betpost

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Λυών

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Λυών
Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι της Κυριακής (16/1) με δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα και ντέρμπι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Δυνατά παιχνίδια και στη Serie A, με το Αταλάντα - Ίντερ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις, που έρχεται από το πρωτάθλημα Γαλλίας και την αναμέτρηση Τρουά - Λυών. Εσείς μπορείτε να βρείτε στο Betarades.gr μεταγραφές τόσο για τους ελληνικούς όσο και για ευρωπαϊκούς συλλόγους, ενώ στην κατηγορία ΑΕΚ Μεταγραφές υπάρχουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αλλαγές στο ρόστερ.

21η Αγωνιστική στη Ligue 1 Γαλλίας, με την Τρουά των πολλών προβλημάτων να υποδέχεται τη Λυών. Ταραχώδης η περίοδος των χειμερινών διακοπών για την Τρουά, καθώς πέρα από τα μαζικά κρούσματα που έφεραν την αναβολή στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με την Μονπελιέ, αποχώρησε αιφνιδιαστικά ο προπονητής Μπατλ και στην θέση του ήρθε ο φιλόδοξος Ιρλές, που αποχώρησε από την Κεβιγί (Β’), μία επιλογή με μεγάλη δόση ρίσκου.

Έχει να αντιμετωπίσει και σήμερα σημαντικές απουσίες και φιλοξενεί τη Λυών που με σοβαρή εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Παρί την προηγούμενη αγωνιστική. Παραμένει πολύ χαμηλά για τα στάνταρ της και χρειάζεται το αποτέλεσμα ψυχολογίας, κάτι που μπορεί να πάρει κόντρα στην αποδεκατισμένη Τρουά.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0