Betpost

Έχει γκολ το Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν, ενώ η Γιουβέντους αντιδρά!

Έχει γκολ το Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν, ενώ η Γιουβέντους αντιδρά!
Οι επιτυχίες του Betpost συνεχίζονται, αφού μετρά ένα σερί 8/8 επιτυχημένων προβλέψεων και σήμερα (15/01), με το στοιχηματικό κουπόνι πλήρες από επιλογές, επιλέγουμε δύο ματς για να δώσουμε συνέχεια!
 
Η Γιουβέντους υποδέχεται στο Τορίνο την Ουντινέζε, στον απόηχο του επίπονου αποκλεισμού από την Ίντερ στο Coppa Italia. Μέχρι να έρθει η «μαχαιριά» του Αλέξις Σάντσες, ωστόσο, είχε χτίσει ένα σημαντικό σερί στη Serie A. Συγκεκριμένα, έχει να ηττηθεί από τις 27 Νοεμβρίου στο ιταλικό πρωτάθλημα, διάστημα στο οποίο μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα, όλες οι νίκες συνοδεύτηκαν από τουλάχιστον δύο γκολ! 
 
Παρότι το σοκ ήταν μεγάλο, το σύνολο του Αλέγκρι αναμένεται να βγάλει αντίδραση, ώστε να δώσει συνέχεια στην απόπειρά του για το καλύτερο δυνατό φινάλε σε μία κακή σεζόν. Άλλωστε, ακόμα και η δεύτερη θέση παραμένει «ανοιχτή». Απέναντί του, θα έχει μία από τις πιο ασταθείς ομάδες της Serie A, η οποία έρχεται από ένα επίσης δύσκολο ματς για την ίδια, όπου ηττήθηκε με 6-2 (09/01) από την Αταλάντα
 
Στην έτερη επιλογή μας, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, ωστόσο αμυντικά δεν είναι τόσο σταθεροί. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους γηπεδούχους, που μπορεί να μην σκοράρουν τόσο (24 γκολ), αλλά δέχονται εξίσου αρκετά (33) με τον αντίπαλό τους. 
 
Αν λάβουμε υπόψιν το γεγονός πως η Γκλάντμπαχ στα τελευταία έξι ματς, επιβεβαίωσε στα πέντε το Goal/Goal, ενώ η Μπάγερ Λεβερκούζεν έκανε το 6/6, η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο γίνεται προφανής.
 
Πρόταση:
(19:30) Γκλάντμπαχ - Μπάγερ Λεβερκούζεν Goal/Goal
(21:45) Γιουβέντους - Ουντινέζε 1 & Over 1.5
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0