Betpost

Σκοράρουν Μπράιτον και Πάλας, μπορεί να βρει δίχτυα και η Φράιμπουργκ!

Σκοράρουν Μπράιτον και Πάλας, μπορεί να βρει δίχτυα και η Φράιμπουργκ!

Μπορεί το Λιγκ Καπ να παρήλθε και το 2/2 του BET Post για τρεις συνεχόμενες ημέρες να πέρασε, όμως η επιτυχία θέλουμε να συνεχιστεί και την Παρασκευή, με την Premier League και την Bundesliga να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον. Σκοράρουν Μπράιτον και Πάλας, βρίσκει δίχτυα και η Φράιμπουργκ απέναντι στην Ντόρτμουντ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις και της Παρασκευής (14/1), με την Premier League και την Bundesliga να είναι τα δύο πρωταθλήματα που ακτινογραφεί το BET Post, προκειμένου να οδηγηθούμε στο κέρδος για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα.

Τι επιλέγουμε λοιπόν; Αρχικά το Goal/Goal στην αναμέτρηση της Μπράιτον με την Κρίσταλ Πάλας. Μιλάμε για δύο φύσει επιθετικές ομάδες, οι οποίες συνηθίζουν στις αναμετρήσεις τους να επιβεβαιώνουν το συγκεκριμένο ποντάρισμα, ενώ και ο τρόπος παιχνιδιού τους, καθιστά πιθανή την επιβεβαίωση του εν λόγω στατιστικού.

Η Μπράιτον έχει βελτιώσει αισθητά την απόδοσή της στο Άμεξ, μετά το τρίμηνο που ναι μεν δεν έχανε εύκολα, αλλά ταυτόχρονα δεν κέρδιζε, ενώ η Κρίσταλ Πάλας του Πατρίκ Βιεϊρά, εύκολα ή δύσκολα, βρίσκει λύσεις για να πανηγυρίσει στην εκάστοτε αναμέτρησή της.

Προκρίθηκε με ανατροπής στο FA Cup έναντι της Μίλγουολ και αναμένεται να εξισορροπήσει το πλεονέκτημα των «γλάρων» με την δυναμική της έδρας, με την κούραση των γηπεδούχων ύστερα και από την παράταση που κλήθηκαν να δώσουν, για να προκριθούν στον επόμενο γύρο.

Επιλέγουμε λοιπόν γκολ και… θέαμα, με τον Μοπέ, τον Μπεντέκε και τους υπόλοιπους να δίνουν ως πρώτη αίσθηση την πεποίθηση, πως θα έχουμε ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις σε μερικές ώρες.

Όπως ακριβώς δηλαδή, αναμένεται και η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Φράιμπουργκ, στην έδρα της πρώτης, για την 19η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση και το -6 από την Μπάγερν Μονάχου, ενώ εξαιρετική πορεία πραγματοποιούν και οι φιλοξενούμενοι, που αν επικρατήσουν ανεβαίνουν στην τριάδα και στο -4 από την αποψινή αντίπαλό τους.

Η Φράιμπουργκ γενικά σκοράρει και διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μαζί με την Μπάγερν Μονάχου, οπότε μόνο εύκολο δεν μοιάζει το εγχείρημα για την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Επιλέγουμε και πάλι να σκοράρουν αμφότερες και αναμένουμε απλώς την… δικαίωσή μας από τους φιλοξενούμενους, πράγμα που έχουν κάνει στις τρεις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους!


Πρόταση
:

(21:30) Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ Goal/Goal

(22:00) Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας Goal/Goal
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0