Betpost

Παίρνει την πρόκριση για τον τελικό η Τσέλσι, ξεπερνά το εμπόδιο της Νόριτς η Γουέστ Χαμ!

Παίρνει την πρόκριση για τον τελικό η Τσέλσι, ξεπερνά το εμπόδιο της Νόριτς η Γουέστ Χαμ!

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που αναμένεται να μας χαρίσουν για ακόμη μία φορά οι… αγγλικοί σύλλογοι, με δύο διοργανώσεις να κάνουν αυτή την φορά την εμφάνισή τους. Η Τότεναμ υποδέχεται την Τσέλσι για μία θέση στον τελικό του Λιγκ Καπ και η Γουέστ Χαμ τη Νόριτς, για να συνεχίσει την θετική της πορεία στην Premier League, στοχεύοντας σε θέση που οδηγεί σε ευρωπαϊκή θέση.

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον ο δεύτερος ημιτελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι, με το σύνολο του Αντόνιο Κόντε να υποδέχεται τους «μπλε», στην ρεβάνς του 2-0, με στόχο μία μεγάλη ανατροπή.

Ωστόσο, το εν λόγω εγχείρημα μόνο απλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αν αναλογιστεί κανείς πως καμία ομάδα πλην της Τρανμίρ, δεν έχει κατορθώσει να ανατρέψει προβάδισμα δύο τερμάτων στον εν λόγω θεσμό. Επί της ουσίας λοιπόν, καμία δεν το έχει καταφέρει στον 21ο αιώνα.

Σε αυτή την περίπτωση, θα στηρίξουμε την «προϊστορία» αλλά και την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Η νίκη επί της Τσέστερφιλντ ήρθε εύκολα, η κούραση για τους «πετεινούς» είναι μεγαλύτερη, αν σκεφτεί κανείς πως η Μόρκαμ προηγήθηκε στο Λονδίνο για μία ώρα, και επομένως θα προτιμήσουμε την επιλογή της διπλής ευκαιρίας!

Την ίδια ώρα, στο Λονδίνο και πάλι, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Νόριτς των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη, οι οποίοι ξεκίνησαν στην βασική ενδεκάδα στο ματς Κυπέλλου, αλλά αμφότεροι αντικαταστάθηκαν στο ημίχρονο.

Η Νόριτς επικράτησε εν τέλει της Τσάρλτον με 1-0, χάρη σε γκολ του Ρασίκα, αλλά απέναντι στα «σφυριά» μοιάζει δύσκολο να επαναληφθεί το σκηνικό. Η Γουέστ Χαμ του Μόγιες βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει την παράδοση μαζί της και όπως όλα δείχνουν εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο, που έστω και προσωρινά, θα την φέρει στην τετράδα!

Πρόταση:

(21:45) Τότεναμ – Τσέλσι Χ2 (διπλή ευκαιρία)

(21:45) Γουέστ Χαμ – Νόριτς 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0