Betpost

Με τα γκολ σε Premier League και Serie A!

Με τα γκολ σε Premier League και Serie A!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (11/01) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά τα δύο ματς που προσφέρονται, από Premier League και Serie A, μας αρκούν!
Η Κάλιαρι υποδέχεται την Μπολόνια στο Σαρντένια Αρένα, σε ένα ματς από το οποίο θέλει οπωσδήποτε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς. Ωστόσο, η Μπολόνια έχει αποδείξει τόσο αγωνιστικά, όσο και βαθμολογικά, πως δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει 27 γκολ στις 19 αναμετρήσεις τους, δείχνοντας πως έχουν έφεση στο σκοράρισμα. Την ίδια ώρα, η Κάλιαρι διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, μετρώντας 41 γκολ παθητικό. Με δεδομένο πως ως γηπεδούχος έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της, πλην δύο, αλλά ταυτόχρονα η άμυνά της μόνο ως... γρανίτης δεν λογίζεται, η επιβεβαίωση του Goal/Goal μοιάζει εξαιρετικά πιθανή. 
 
Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στο παιχνίδι της Σαουθάμπτον με την Μπρέντφορντ. Από τα τελευταία πέντε τελευταία παιχνίδια των «Αγίων» στην έδρα τους, τα τέσσερα επιβεβαίωσαν το Goal/Goal, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι, στα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς τους, βρήκαν γκολ στα τρία! 

Δεν μπορεί να πει κανείς πως σκοράρουν κατά ριπάς, αλλά σίγουρα αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι, κάτι που αποδεικνύεται τόσο από το ένα γκολ ανά παιχνίδι, που βρίσκουν και οι δύο κατά μέσο όρο, όσο και από το 1,5 που δέχονται. Το να σκοράρουν και οι δύο μοιάζει η πιο ασφαλής επιλογή, σε ένα παιχνίδι που οποιοδήποτε «σημείο» μοιάζει με... νάρκη!
 
Πρόταση
(21:45) Κάλιαρι - Μπολόνια Goal/Goal
(21:45) Σαουθάμπτον - Μπρέντφορντ Goal/Goal

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0