Betpost

Συνέχεια στην πορεία τίτλου για Ίντερ και Σεβίλλη!

Συνέχεια στην πορεία τίτλου για Ίντερ και Σεβίλλη!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής (09/01) ξεχειλίζει από επιλογές, με τα εθνικά πρωταθλήματα να έχουν επιστρέψει σε πλήρη δράση και το BN Sports στηρίζει δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης!
Η Σεβίλλη υποδέχεται τη Χετάφε στην έδρα της, εκεί όπου δεν έχει γνωρίσει την ήττα φέτος. Μετά από εννέα ματς στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθκουάν, οι Ανδαλουσιανοί μετρούν επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα, στα έξι από τα επτά παιχνίδια που έχουν κερδίσει, βρήκαν τουλάχιστον δύο φορές δίχτυα.

Αντιθέτως, η φιλοξενούμενη Χετάφε, δεν έχει καταφέρει να πάρει τρίποντο μακριά από το «σπίτι» της, ενώ έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές μετά από 11... εξόδους! Η νίκη της Σεβίλλης μοιάζει «μονόδρομος» και πιθανότατα θα έρθει με περισσότερα από ένα γκολ!
 
Ανάλογο σενάριο αναμένεται να εκτυλιχθεί και στο Μιλάνο, όπου η Ίντερ υποδέχεται τη Λάτσιο. Οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε εξαιρετικό, αγωνιστικό «φεγγάρι», παραμένουν αήττητοι από τις 24 Οκτωβρίου, διάστημα στο οποίο μετρούν εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η έδρα τους έχει εξελιχθεί σε... κάστρο. Μετά από εννέα ματς, έχουν κερδίσει επτά φορές και έχουν έρθει δύο φορές ισόπαλοι, σερί που δύσκολα θα «σπάσει» απέναντι στους Ρωμαίους. Εκτός έδρας οι «λατσιάλι» δέχονται δύο γκολ ανά παιχνίδι, κατά μέσο όρο, την ώρα που σκοράρουν περίπου ένα γκολ. 
 
Αν καταφέρουν να το βρουν και απέναντι στην Ίντερ, ο άσσος σε συνδυασμό με το Over 2.5 μοιάζει εξαιρετικά πιθανό σενάριο, για όσους θέλουν να πάρουν μεγαλύτερο ρίσκο. Αν κρίνουν πως χρειάζεται...
 
Πρόταση:
(17:15) Σεβίλλη - Χετάφε 1 & Over 1.5
(21:45) Ίντερ - Λάτσιο 1 & Over 1.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0