Betpost

Σκοράρει η Σουόνσι με την Σαουθάμπτον, παίρνει την πρόκριση η Κρίσταλ Πάλας!

Σκοράρει η Σουόνσι  με την Σαουθάμπτον, παίρνει την πρόκριση η Κρίσταλ Πάλας!
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο 3ος γύρος του FACup, με τους Άγγλους να συνεχίζουν ακάθεκτοι την «γιορτή του ποδοσφαίρου», έτοιμοι να προσφέρουν γκολ και θέαμα αγωνιζόμενοι στον πιο παλιό θεσμό στον πλανήτη!

Ενδιαφέρουσες προβλέπονται οι 21 αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του FACupτο Σάββατο (8/1), με το BETPostνα έχει επιλέξει δύο εξ΄ αυτών, οι οποίες προσφέρονται για στοιχηματισμό και… κέρδος.

Ποιες είναι αυτές; Αρχικά, επιλέξαμε το ματς της Κρίσταλ Πάλας απέναντι στη Μίλγουολ. Μία μαχητική ομάδα που αναμένεται να παλέψει για μία θέση στον 4ο γύρο του θεσμού εκμεταλλευόμενη την έδρα της, αλλά… δύσκολα θα το καταφέρει.

Οι «αετοί» του Βιεϊρά είναι συνήθως σοβαροί στις αναμετρήσεις τους, σκοράρουν και προσπαθούν να υπερασπιστούν με πολλά τρεξίματα την ανασταλτική τους λειτουργία και δεδομένου πως δεν θα πέσουν στην Championship, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν όσο πιο μακριά μπορούν στον εν λόγω θεσμό.

Την ίδια ώρα, η Σουόνσι υποδέχεται την Σαουθάμπτον στο Λίμπερτι, σε ένα ματς με… φαβορί αλλά και μία γηπεδούχο που μπορεί να κάνει την ζημιά, ακόμη και αν η αγωνιστική της κατάσταση δεν είναι το ίδιο καλή με την περσινή σεζόν.

Ωστόσο, η δύναμη της έδρας παραδοσιακά δίνει μεγαλύτερη ώθηση στην Σουόνσι, με το σύνολο του Μάρτιν Ράσελ να μπορεί να βρει δίχτυα απέναντι σε μία φύσει επιθετική ομάδα όπως είναι αυτή του Χάζενχουτλ.

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν θα ακολουθήσουμε το… γκολ των γηπεδούχων, με την Σαουθάμπτον πάντως να μετρά τέσσερα «διπλά» στις πέντε πιο πρόσφατες εξορμήσεις της, ούσα δεδομένα το φαβορί για την πρόκριση!

Πρόταση:

(14:45) Μίλγουολ – Κρίσταλ Πάλας 2

(19:30) Σουόνσι – Σαουθάμπτον over 0,5 γηπεδούχου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0