Betpost

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο «Molinon»

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο «Molinon»
Ξεχωριστό το σημερινό κουπόνι της Πέμπτης, με εμβόλιμη αγωνιστική στη Serie A και δυνατά παιχνίδια για το Κύπελλο Ισπανίας, με τα ντέρμπι Γιουβέντους - Νάπολι και Μίλαν - Ρόμα να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις, που έρχεται από τη νοκ - άουτ αναμέτρηση Σπόρτινγκ Χιχόν - Βιγιαρεάλ για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ισόπαλη 1-1 με τη Λούγκο αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Σπόρτινγκ Χιχόν, που μετά το πέρασμα 22 αγωνιστικών βρίσκεται στη 12η θέση της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα μπορεί σήμερα την έδρα της, κόντρα σε μια ποιοτικότερη αντίπαλο.

Από την άλλη η Βιγιαρεάλ βρίσκεται σε σούπερ φόρμα, συνέτριψε με 5-0 τη Λεβάντε την προηγούμενη αγωνιστική και πανηγύρισε την έκτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Σκοράρει με τρομερή ευκολία, ενώ τα τέσσερα τελευταία over 3,5 αποτελούν οδηγό για τη σημερινή μας επιλογή. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0