Betpost

Συνεχίζει το σερί της η Γιουβέντους - Με τα γκολ στο Μιλάνο!

Συνεχίζει το σερί της η Γιουβέντους - Με τα γκολ στο Μιλάνο!
Οι αναμετρήσεις της Serie A κεντρίζουν το ενδιαφέρον στο στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης (06/01) και οι επιλογές μας περιστρέφονται γύρω από αυτές!
Η Μίλαν υποδέχεται τη Ρόμα στο Σαν Σίρο, σε μία αναμέτρηση που βρίσκει τους γηπεδούχους με πάρα πολλές απουσίες, ειδικά στην άμυνά τους. Ρομανιόλι, Τομόρι, Κιάερ θα απουσιάσουν από το εν λόγω παιχνίδι, ενώ σε αυτούς προστίθενται οι Καλάμπρια, Ταταρουσάνου, Κεσί και Μπενασέρ. 

Το αποδεκατισμένο σύνολο του Στέφανο Πιόλι δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν κι αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος, για τον οποίο προσφέρεται σε τόσο υψηλή απόδοση ο άσσος. Με τη Μίλαν να μετρά τόσες απουσίες, δεν έχει κανένα νόημα να εξετάσει κανείς τι έκανε στα προηγούμενα ματς. Αν ρίξουμε μια ματιά, ωστόσο, στην παράδοση, βλέπουμε πως τις τελευταίες τρεις φορές που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν, το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε. Με δεδομένες τις σοβαρές αμυντικές παθογένειες της Ρόμα και τις ελλείψεις των «ροσονέρι» στην άμυνα, το Goal/Goal δεν κρίνεται απίθανο να κάνει ξανά την «εμφάνισή» του.

Στο έτερο ματς που ξεχωρίζουμε, η Γιουβέντους υποδέχεται τη Νάπολι. Οι φιλοξενούμενοι θα κληθούν να παρουσιαστούν στο ματς, χωρίς βασικά κομμάτια της ομάδας τους, όπως ο Οσιμέν, ο Μέρετ, ο Μάριο Ρούι, ο Λοθάνο, αλλά και ο Κουλιμπαλί. 

Η «Γηραιά Κυρία» είναι σε σαφώς καλύτερη θέση, τόσο από την πλευρά των παικτών που είναι διαθέσιμοι, όσο και αγωνιστικά, αφού στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος, έχει κερδίσει τα τέσσερα. Από την στιγμή που ο άσσος προσφέρεται σε αρκετά καλή απόδοση, παρά τις ευνοϊκές, για τη Γιουβέντους, συγκυρίες, η επιλογή γίνεται προφανής.

Πρόταση:
(19:30) Μίλαν - Ρόμα Goal/Goal
(21:30) Γιουβέντους - Νάπολι 1
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0